Migració de INTRAWEB a NODES

Migració de INTRAWEB a NODES

per XAVIER FALCO GRES -
Nombre de respostes: 1

Hola,

Avui hem rebut carta del Departament en què es notifica el calendari de tancament de INTRAWEB. Des d'ara mateix i fins al 15 de juliol de 2016, en què INTRAWEB, entrarà en modalitat de "només lectura" caldrà fer el procés de migració i de INTRAWEB a NODES, Es comenta que el servei compta amb un complement que permet importar de manera automàtica una bona part dels continguts existents a INTRAWEB a NODES, assegurant així que no es perdi l'arxiu històric de notícies publicades a la intraweb. Miro i remiro i no acabo de saber trobar cap tutorial d'aquest procés de migració i d'aquest servei d'importació, almenys de manera ràpida. Em podeu dir si existeix?? Quin és el seu enllaç? Què importa i què no importa? En el moment de la importació, ja s'ha de treballar amb NODES? Cal tenir adequada tota la resta d'estructures amb ginys incorporats i altres?

En el nostre cas ja hem activat NODES i poca cosa més. O molta, perquè estem acabant de fer tres o quatre companys del centre el curs d'aprenentatge de NODES.

Gràcies per l'ajuda

Xavier Falcó

Institut Joan Brudieu

INTRAWEB: http://agora.xtec.cat/iesjoanbrudieu/intranet/index.php

En resposta a XAVIER FALCO GRES

Re: Migració de INTRAWEB a NODES

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Xavier,

en aquest enllaç http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/page/view.php?id=1762 podeu trobar totes les preguntes freqüents relacionades amb Nodes que us poden ser d'utilitat. La PMF sobre la importació des de la Intraweb la trobareu al final de tot: Importar contingut des de la Intraweb

El que s'importarà serà el següent:
  • Notícies
  • Avisos/Missatges
  • Documents
  • Pàgines simples
  • Pàgines avançades

Quan accediu a Eines | Importa | Intraweb només us sortirà la possibilitat de marcar les opcions d'aquells recursos que tingueu alguna cosa a la Intraweb, en el vostre cas us sortirà Usuaris i Notícies. No cal que ho importeu tot de cop, podeu importar primer els usuaris i després les Notícies.

No cal que tingueu el Nodes configurat amb ginys i demés abans de fer la importació.

Fins ara,

Mònica