Fòrum Àgora-INTRANET

NODES

NODES

per Jose Pardo Fajardo -
Nombre de respostes: 5

Bon dia,

ha arribat un missatge al centre dient-nos que cal fer una migració a NODES perquè desapareix la intranet. Com puc informar-me de què és NODES i si es necessari fer la migració.

Atentament

José Pardo

En resposta a Jose Pardo Fajardo

Re: NODES

per ANTONI GINARD LLADO -

      Hola José,

El missatge que vàreu rebre incloïa un document pdf adjunt que explica què és Nodes i els motius de la migració. L'heu rebut? Si no és així, te'l podem remetre. En qualsevol cas, trobareu informació sobre Nodes en aquest espai.

La migració és opcional. Si no teniu interès en conservar continguts de la Intraweb, no cal que la feu, tot i que nosaltres pensem que és interessant conservar l'històric de determinats continguts.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: NODES

per Jose Pardo Fajardo -

Hola Toni,

he intentat ja varies vegades activar NODES i encara no sé res. Podries fer un cop d'ull a veure que passa.

INSTITUTUT LLIÇÀ D'AMUNT 08052955

Responsable: JOSÉ PARDO FAJARDO ( jpardo2@xtec.cat)

En resposta a Jose Pardo Fajardo

Re: NODES

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Jose,
pel que veiem encara no heu sol·licitat l'activació de Nodes. Per fer-ho heu d'accedir a http://agora.xtec.cat/portal amb un usuari gestor (el que teniu designat és "sgomez8" i ha d'accedir amb l'usuari i contrasenya XTEC). Un cop hagi accedit podrà fer clic a "Sol·licita'l ara". En cas que aquest usuari ja no estigui al centre podeu designar un altre gestor accedint amb l'usuari i contrasenya del centre (el codi de centre amb lletra).

Fins ara,
MònicaEn resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: NODES

per Eva Navarro Soriano -

Hola,

jo sí vaig sol·licitar l'activació de Nodes fa una o dues setmanes, però de moment està pendent d'activació. Quant de temps pot tardar, aproximadament, en estar operativa?


En resposta a Eva Navarro Soriano

Re: NODES

per ANTONI GINARD LLADO -

      Hola Eva,

Arran dels problemes que va patir Àgora durant la setmana passada es va prendre la decisió de no fer més altes fins que s'hagués tornat a la normalitat. Des d'ahir el servei està funcionant correctament, així que aviat reprendrem les altes. No et puc dir quan serà exactament, però, si no hi ha res de nou, serà a finals d'aquesta setmana.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora