recuperar fotografies penjades que són del picassa

recuperar fotografies penjades que són del picassa

per Maria De La Encarn Ortiz Pena -
Nombre de respostes: 3

Tinc un fet un curs moodle d'art i algunes de les fotografies que apareixen són del picassa. Com que aquest programa  no esta ja operatiu tinc problemes i aquestes fotos ja no hi són. 

És possible tornar-les a recuperar????

Gràcies per l'atenció

Encarna Ortiz


http://agora.xtec.cat/iescastellbisbal/moodle/course/view.php?id=242

En resposta a Maria De La Encarn Ortiz Pena

Re: recuperar fotografies penjades que són del picassa

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Encarna,

el que sembla que no està funcionant és l'embed dels àlbums, els àlbums hi són i es poden veure en aquest enllaç: https://picasaweb.google.com/114615238837191583363

En principi els àlbums, segons Google, no desapareixeran i es podrà accedir amb l'URL tant des del Picasa com des de Google Fotos. Segurament la millor opció serà enllaçar als URL de Google Fotos.

També estem preparant una extensió de Google Chrome que permetrà fer presentacions de fotos que podreu incrustar tal com fèieu ara amb el Picasa. En quant estigui disponible us ho farem saber perquè la pugueu instal·lar.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: recuperar fotografies penjades que són del picassa

per Valentí Vázquez López -
Ens interessa conservar el moodle del professor Joan Margarit (professor d'art difunt) i per això et volem demanar si era possible recuperar el curs d'art i migrar-lo a un comte actiu del moodle del xtec. El  problema és que lògicament no tenim la seva contrasenya i no volem perdre els seus cursos ja que és un material molt bo que va treballar durant anys.


Encarna Ortiz  professora  de castellbisbal

En resposta a Valentí Vázquez López

Re: recuperar fotografies penjades que són del picassa

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Encarna,

si és un curs Moodle del vostre centre l'usuari "admin" et pot fer una còpia i restaurar-la perquè tu la conservis. Si el curs Moodle d'aquest professor està a un altre centre us hauríeu de posar en contacte amb ells perquè us fessin aquesta feina.

Per recuperar les fotografies del Picasa, com que són àlbums públics podeu accedir a l'enllaç que us vaig passar i descarregar-vos-les.

Fins ara,

Mònica