Notícies d'ÀGORA

MoodleMoot07

MoodleMoot07

per Àngels Mustienes -
Nombre de respostes: 0
A la passada Moodlemoot06 que es va fer a la URV de Tarragona, un grup de persones entusiastes de Moodle vam muntar una trobada, que vam anomenar MoodleXtecMoot, on participàvem experiències de l'ús no universitari de Moodle. Instituts, Centres de primària i Centres de formació de persones adultes vam mostrar les nostres experiències reals amb Moodle i com ens n'havíem sortit. Va ser molt interessant i enriquidor.

Doncs bé, enguany que la MoodleMoot se celebra a Càceres, pensàvem que podríem ampliar la proposta a la resta de centres ibèrics no universitaris. Vol dir que volem muntar una trobada d'experiències reals de treball efectiu amb Moodle a nivell d'IESs, CEIPs i CFAs no solement de Catalunya sinó de la resta de l'estat. Hem parlat amb els organitzadors, la Universitat de Extremadura i ens cedeixen un temps (de 2 a 3 hores) i uns espais en el marc de la MoodleMoot07. Ara ens toca omplir-los.

Si estàs interessat/da en mostrar el teu treball amb Moodle a la resta de la comunitat, posa't en contacte amb nosaltres per començar a concretar coses. Caldria presentar uns abstracts a principis de setembre, preparar pòsters, etc.