pagina amb contingut estàtic.

pagina amb contingut estàtic.

per Mercè Medina -
Nombre de respostes: 1

Tinc un problema amb les pagines d'inici. Una companya sense voler li vaig donar permis d'editor i no se si va borrar la pagina de la portada i la pagina d'inici que pèrmet posar el contingut estatic a la pagina d'inici.
Ara el voldria crear un contingut estàtic d'inici com es el calendari de preincripcions, i tinc problemes perque en falta una pagini d'inici i canviar la categoritzacio d'una d'elles a Privada i portada i encara que miro els apunts, doncs estic fent el curs de NODES, i he mirat els vostres forums, si que he trobat un forum per crear una pagina d'inici però a mi em sembla que ja la tinc. . No acabo de solucionar el problema. 
Em sap molt de greu pero si em poguessis ajudar, la pagina me la van donar el curs passat en aquell pla pilot que va haver de pagines nodes pero no vaig acabar d'ensortir-me.
El espai de la meva escola és:

http://agora.xtec.cat/esc-masboadella-sabadell/

Perdona les molesties i moltes gràcies per endavant.

Mercè Medina

En resposta a Mercè Medina

Re: pagina amb contingut estàtic.

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Mercè,
a través del SAU us vam respondre el següent:

Podeu afegir contingut a la "Pàgina d'inici" i apareixerà a la portada: https://agora.xtec.cat/esc-masboadella-sabadell/wp-admin/post.php?post=7&action=edit
No és necessari fer servir la segona pàgina que heu creat ni canviar res de privat a públic.

Heu provat a editar aquesta pàgina que us adjuntem? Qualsevol contingut que poseu allà, apareixerà a la portada, a la part de dalt on ara teniu l'article.

FIns ara,
Mònica