Una altra difunció a la PLANTILLA de serveis educatius

Una altra difunció a la PLANTILLA de serveis educatius

per Jordi Dolcet Llaveria -
Nombre de respostes: 1

Hola.

En una intervenció anterior del 22 de febrer, vaig explicar dues disfuncions de la plantilla del NODES de Serveis Educatius.

Aquesta està relacionada amb la primera que esmentava, la que feia referència als enllaços de les icones de capçalera.

Descripció:

  • Si volem que l'enllaç de les icones de capçalera a una secció del web del servei educatiu no faci un _blank i treiem el link absolut i només deixem el nom de la secció, en clicar l'enllaç la secció s'obre en una pàgina nova. PERÒ NOMÉS HO FA SI LA ICONA ES CLICA DES DE LA PORTADA. Aquesta és la disfunció que descrivia a la intervenció anterior.
  • En canvi si som dins una secció (categoria) del web del servei educatiu, per exemple TAC (http://agora.xtec.cat/se-baixllobregat6/categoria/tac/) i volem anar a una altra secció clicant una icona de capçalera, per exemple a la Intranet i la cliquem surt un missatge "No s'ha trobat contingut". Si ens fixem amb l'enllaç que surt a la barra d'adreces comprovarem perquè: http://agora.xtec.cat/se-baixllobregat6/categoria/tac/activitat/. Sembla ser que quan es clica sobre la icona de capçalera des d'una secció (categoria), la programació interpreta que cerques una subsecció (una categoria dins una altra categoria), en aquest cas la categoria activitat dins la categoria TAC.
  • Aquesta disfunció no passa quan et trobes en una secció que es pàgina. Ho podeu provar clicant la icona de capçalera Intranet des d'aquesta secció (pàgina): http://agora.xtec.cat/se-baixllobregat6/ipads-a-laula/. Comprovareu que inicialment l'enllaç que apareix a la barra d'adreces és http://agora.xtec.cat/se-baixllobregat6/ipads-a-laula/activitat, però que immediatament es fa un redireccionament cap a http://agora.xtec.cat/se-baixllobregat6/activitat/.

Moltes gràcies

Jordi

En resposta a Jordi Dolcet Llaveria

Re: Una altra difunció a la PLANTILLA de serveis educatius

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -

Hola Jordi!

Dimarts de la setmana vinent està previst desplegar una versió nova que, entre d'altres, hauria de solucionar aquesta incidència.

Una abraçada i gràcies per la vostra col·laboració! Somrient

Sara