Plantilla NODES Serveis educatius

Plantilla NODES Serveis educatius

per Jordi Dolcet Llaveria -
Nombre de respostes: 0

Hola.

En el procés de traspàs del web del nostre servei educatiu a Nodes (www.reporteducacio.cat) ens hem trobat amb un parell de disfuncions que a la plantilla de centres sembla ser que no hi són:

a) Els enllaços de les icones personalitzables de portada (les que a la plantilla dels SE se situen sota el logo) sempre fan un _blank, malgrat que haguem definit l'enllaç com un enllaç intern (és a dir no hem escrit tota l'adreça, sinó que hem consignat l'apartat específic).

b) L'altre és un problema amb les categories.

  • Hem creat un article al qual hem assignat dues categories: PORTADA i la corresponent a l'apartat del web que volem que es vegi.
  • Quan cliquem sobre aquest article sempre mana la categoria PORTADA, hi accedeixis per on hi accedeixis.
  • Un exemple: l'article Kalandraka recupera tres clàssics té dues categories: Literatura infantil i juvenil, Portada.
    • Tant el cliques des de Portada com des de Comunitat de pràctiques >> Biblioteca escolar al fil d'Ariadna surt INICI / PORTADA / TÍTOL DE L'ARTICLE: 
    • Per anar bé al fil d'Ariadna l'altra categoria és a dir: INICI / BIBLIOTECA ESCOLAR / BIBLIOINFORMACIONS / LITERATURA INFANTIL I JUVENIL / TÍTOL DE L'ARTICLE.

Per a evitar aquest problema vàrem seguir les recomanacions que ens vàreu donar. Varem crear primer l'article dins la seva categoria pertinent (LITERATURA INFANTIL I JUVENIL) i no vàrem posar portada. Al cap d'una estona vàrem editar la notícia i vàrem escriure la categoria PORTADA perquè volíem que s'hi publiqués. 

Quan vàrem clicar sobre l'article va desaparèixer el fil d'Ariadna correcte i va predominar el de PORTADA.

Moltes gràcies

Jordi