Articles

Re: Articles

per MONICA GRAU PRIETO -
Nombre de respostes: 0

Hola Marc,

Tenim definit articles a la portada. Hi ha l'opció de bloquejar l'alçada màxima d'aquestes o sempre haurem d'estar jugant amb la mida de la foto que col·loquem, definint el text resum adquat, etc..

No es pot definir una mida màxima, com dius, cal anar jugant amb la mida de la foto i el text que es posa als articles per tal que quedi ben maquetat.

Per altra banda Podem definir el nombre d'articles de la 1a, 2a i 3a fila, i el total per pàgina, però depenent del que fem no queda molt be. Per exemple a la portada 1a fila 1, segona fila 3 (total 4). A les altres pàgines si volem fer 3 files de 3 (serien 9) ja no es pot.

Això sí que es pot fer, podeu definir els articles per fila de les pagines de categoria, per exemple, si aneu a aquest enllaç del vostre nodes (categoria batxillerat): https://agora.xtec.cat/iesvilatzara/wp-admin/edit-tags.php?action=edit&taxonomy=category&tag_ID=60&post_type=post podreu definir a l'apartat Articles per fila que siguin 3 els articles. En un moment donat, si voleu us podem definir el nombre màxim d'articles per pàgina a 9 i us hauria de quedar l'estructura que voleu.

Fins ara,

Mònica