Qualificacions no buides

Qualificacions no buides

per Montse Pujol i Caimel -
Nombre de respostes: 2

Hola,

Estava intentant posar que les notes buides dels hot potatoes que no han fet els alumnes fossin un 0, però consultant el material que hi ha penjat no me'n surto. He consultat aquest fil: http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/forum/discuss.php?d=18541#p71861, però diu que s'ha de modificar al curs, no al lloc. Penso que me n'he sortit activant-ho a l'administració del lloc, tot i que no n'estic segura. 

En qualsevol cas, què passa si un professor no vol que li constin com a un 0 sinó que realment vol que siguin buides? O què passa si en el mateix curs tinc activitats que no vull que comptin com un 0? Ho haig de fer a cada tasca? Si és així, haig de retocar cada hot potatoes (en tinc com uns 50!!)

El curs on voldria fer la consulta és al 301 de Llengua catalana: http://agora.xtec.cat/ies-dperramon/moodle/course/view.php?id=42

Gràcies per endavant!

Montse Pujol

En resposta a Montse Pujol i Caimel

Re: Qualificacions no buides

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Montse,
el criteri de qualificació ha de ser el mateix dins de cadascuna de les categories del curs o bé, general per tot el curs. Jo el que faria és:
  • Que les qualificacions buides no s'incorporin a la mitjana
  • Posar un 0 a les qualificacions que sí que es volen tenir en compte.

Si al curs o categoria coincideix que totes les qualificacions buides són un 0 i per tant han de comptar a les mitjanes aleshores podeu posar que les qualificacions buides comptin.

Per editar aquest paràmetre has d'anar a Categories i elements, editar el curs o categoria:


i a l'apartat Categoria de qualificació desplegar on diu "Mostra'n més" i marcar o desmarcar segons convingui l'opció "Exclou les qualificacions buides".

Fins ara,

Mònica