Introducció de notes externes

Introducció de notes externes

per AGUSTI BARBOLLA RODRIGUEZ -
Nombre de respostes: 2
M'interessa saber si és possible afegir notes d'activitats externes. M'explico: si l'alumnat ha fet una exposició oral i voldria que aquesta nota aparegués dins del curs. Com ho haig de fer? o per exemple si han fet una examen i vull que aparegui la nota per tal que la pugin consultar.

Gràcies

En resposta a AGUSTI BARBOLLA RODRIGUEZ

Re: Introducció de notes externes

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -

Hola Agustí!

El que pots fer en aquest cas és crear una activitat de tipus tasca i configurar-la de la forma següent perquè l'alumnat no hagi de fer cap lliurament:

  • A l'apartat "Tipus de tramesa" desmarcar totes les opcions, perquè l'alumnat no pugui afegir cap text ni fitxer adjunt a la tasca.

Tipus de tramesa

  • A l'apartat "Tipus de retroacció", marcar la casella "Comentaris de la retroacció" en cas que vulguis que l'alumnat pugui consultar alguna anotació que li facis.

Tipus de retroacció

  • A l'apartat "Qualificació" especifica el tipus de qualificació, la puntuació màxima i allò que consideris convenient (per exemple, també pots afegir rúbriques per avaluar les exposicions orals).

Qualificació


Un cop creada la tasca, podràs accedir per avaluar-la i, en el moment que ho facis, automàticament, les puntuacions quedaran integrades al llibre de qualificacions perquè l'alumnat pugui consultar-les. A més, durant l'avaluació també podràs, si ho vols, enviar notificació a l'alumnat perquè rebi avís.

Una abraçada,

Sara