Fòrum Àgora-INTRANET

Intranet o nodes?

Re: Intranet o nodes?

per Xavier Meler -
Nombre de respostes: 0

Hola Irene, 

No es va plantejar cap jornada tècnica si no un seminari TAC que es va realitzar al novembre passat. Els serveis educatius van fer molta difusió d'aquesta sessió que va assolir una alta participació. Després d'aquella sessió vam engegar un curs telemàtic que ara estem finalitzant amb més de 1200 participants. 

Es migren de manera directa (amb un parell de clics) els següents elements: 

Vam considerar que, sobretot, s'havien de poder migrar els articles, ja que representen el dia a dia del centre, el seu projecte educatiu, la seva història. 

Respecte als elements que no es migren:

  • Tauler (equivalent al suro analògic) esta format per informacions molt diverses però generalment amb una data de caducitat molt curta. La migració, a més a més, no era trivial perquè Nodes no té un tauler, té un tauler per cada grup d'usuaris.
  • Es van analitzar els fòrums i es va veure que el nivell d'utilització era molt baix. En aquest sentit, els pocs centres que feu una utilització d'aquesta eina, haureu de fer un esforç extra.  
  • Formularis i calendari d'esdeveniments: considerem que Google Forms i Google Calendar ofereix una funcionalitat equivalent.
  • Reserva d'aules: esta previst un desenvolupament per oferir aquesta funcionalitat (data estimada: Inici de curs 2016-17)

Bé, hem intentat que la transició des de la intraweb sigui suau. Desenvolupar l'eina de importació ha suposat un esforç important de temps i recursos.

Et comparteixo uns videotutorials on pots veure el potencial de Nodes. 

Cordialment,
Xavi