Moodle accés

Moodle accés

per JOSE PARDO FAJARDO -
Nombre de respostes: 1

Moltes gràcies per l'explicació. Ja veurem com arregleu tot això, la veritat és que teniu feina. Ja només em queda que m'activeu en el Moodle el registre amb base de dades externa que vaig deshabilitar anit i no podem entrar al Moodle i no tenim administrador. Ja és la segona vegada que em passa. Ho sento, espero que no torni a passar per la meva part.

Molt agraït

url:    http://agora.xtec.cat/iesllica/moodle/

INS LLIÇÀ D'AMUNT

José Pardo     ( jpardo2@xtec.cat)

En resposta a JOSE PARDO FAJARDO

Re: Moodle accés

per ANTONI GINARD LLADO -

     Hola José,

Hem desfet la vinculació Intraweb - Moodle a tots els usuaris que la tenien feta. Ara mateix, tots els usuaris haurien de poder entrar al Moodle i, és clar, a la Intraweb, però sempre per separat. El connector de base de dades externa del Moodle està desactivat i així pot seguir, ja que no el necessitareu més.

En el Moodle, ara mateix teniu 162 usuaris que utilitzen, com a credencial d'entrada, l'adreça de correu, i 202 que utilitzen el nom d'usuari. Seria bona idea que adopteu un criteri únic per a tots els casos per facilitar la gestió dels usuaris. En qualsevol cas, no us plantejo que canvieu la configuració dels usuaris existents perquè seria realment moltíssima feina, sinó que tingueu clar quina dada voleu que usin com a credencial els usuaris nous i la recomaneu.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora