Fòrum Àgora-INTRANET

Moodle accés

Moodle accés

per Jose Pardo Fajardo -
Nombre de respostes: 4

Bon dia,

Tenim un problema al Moodle perquè els alumnes si poden entrar però els professors i administradors no. Ja vam desvincular la Intranet del Moodle i hi ha alumnes que poden donar-se de alta directament  per mitjà d'un enviament de correu i altres que no poden. També tenim en la llista d'usuaris, uns quants alumnes sense nom, que he intentat esborrar i no ho fa. Ens agradaria que li facis un cop d'ull a la llista d'usuaris per a esborrar aquests usuaris sense nom, que miris el problema que tenen de donar-se d'alta amb un correu una vegada l'hem desvinculat de la Intranet i el problema d'accés dels usuaris gestors o creadors de cursos.

El nostre centre es INS LLIÇÀ D'AMUNT.

La nostra URL:      http://agora.xtec.cat/iesllica/moodle/

Responsable: José Pardo Fajardo i el meu correu jpardo2@xtec.cat

Atentament

José Pardo

PD. No podem entrar tampoc els adminstradors

En resposta a Jose Pardo Fajardo

Re: Moodle accés

per Jose Pardo Fajardo -
Hola bona nit,

he pogut entrar aquesta nit com a administrador i he tornat a desactivar el registre per base de dades externa. Ho sento perquè ja sé que esteu treballant sobre el nostre problema i us he complicat una mica la feina. Si us plau torneu-lo a activar i intentar d'ebrinar que és el que passa amb el Moodle ( ja us he enviat un llistat de problemes)


En resposta a Jose Pardo Fajardo

Re: Moodle accés

per Jose Pardo Fajardo -

Els alumnes tornen a enviar-me missatges de que no envia el correu per poder-se donar d'alta.

Gràcies per tot.

En resposta a Jose Pardo Fajardo

Re: Moodle accés

per ANTONI GINARD LLADO -

    Hola José,

Com he comentat en altres missatges d'aquest fòrum, el servei d'enviament de correu electrònic del Departament no funciona gaire bé des d'inicis de setembre. En particular, aquest cap de setmana no s'ha enviat cap missatge. Trist

Estem fent seguiment d'aquest mal funcionament i informem puntualment als responsables del servei. També els hi demanem informació al respecte i previsions de solució del problema i les respostes que tenim no són satisfactòries. Com que es tracta d'un servei aliè a nosaltres però que estem obligats a utilitzar, estem amb les mans lligades.

En el cas de la Intraweb, tenim la possibilitat de configurar l'enviament de correu per SMTP. Si voleu, us ho podem preparar. En aquest cas, hauríeu d'introduir les dades d'un compte de gmail a la Intraweb.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora


En resposta a Jose Pardo Fajardo

Re: Moodle accés

per ANTONI GINARD LLADO -

     Hola José,

Dijous a la tarda es actualitzar el codi d'Àgora. Com a conseqüència d'això, hi va haver un problema d'accés en els espais Moodle dels centres que tenen vinculats els usuaris de la Intraweb i el Moodle. Aquesta incidència va quedar resolta per a tots els centres divendres al matí sobre les 9:00, aproximadament. Des de llavors, tots els usuaris haurien de poder entrar al Moodle sense problemes.

Sobre el paper aquesta incidència no us hauria d'haver afectat, però ho va fer. Hem mirat el perquè i hem vist que teniu molts usuaris vinculats. Desactivar el mòdul IWmoodle de la Intraweb no trenca el vincle, ja que el vincle es troba a la taula d'usuaris del Moodle. La manera de fer-ho és entrar al mòdul IWmoodle i fer que els usuaris només puguin entrar directament al Moodle (la odona ha de tenir el color groc).

Aquest canvi el podeu fer vosaltres però si ho prefereixes, ho podem fer nosaltres i així ens assegurem que el canvi és correcte.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora