No restaura preguntes dels qüestionaris

No restaura preguntes dels qüestionaris

per DANIEL FERNANDEZ GARCIA -
Nombre de respostes: 6
Després d'haver comprovat que exitosament s'ha actualitzar la versió 1.9.5. i s'ha corregit el problema de lectura dels qüestionaris (mòdul quiz), comprovo que, en intentar fer còpia de seguretat els cursos (per després restarurar-los) no em copia les preguntes dels qüestionaris. Per poder restaurar un curs he hagut de fer un camí una miqueta feixuc: fer backup dels qüestionaris, importar-los, tornar a crear els qüestionaris i tornar a penjar les preguntes... Jo m'imagino que aquesta no pot ser la manera, ¿ o sí?

Gràcies per la vostra ajuda!
En resposta a DANIEL FERNANDEZ GARCIA

Re: No restaura preguntes dels qüestionaris

per Jesús Pubill Gorgues -
Hola Dani,

oi que vas treballar al Montsuar? em sembla que ets tu oi?
A mi si que em restaura els questionaris. Saps que quan fas un questionari, els pots utilitzar en tots els teus cursos. Pot passar que tinguis el questionari fet un un curs i l'utilitzis en un altre? en aquest cas podria ser que no els copies al backup. És l'unica possibilitat que ara per ara se'm ocurreix. ja ens diràs.

Una abraçada Dani.

Jesús.
En resposta a Jesús Pubill Gorgues

Re: No restaura preguntes dels qüestionaris

per DANIEL FERNANDEZ GARCIA -
Hola Jesús, efectivament sóc el Dani del Montsuar.
No puc fer backup de cap qüestionari juntament amb el curs (sí que puc exportar-los). I parlo de cursos acabats de crear i qüestionaris acabats de crear dins del mateix curs.
Em penso que potser és un problema d'algun script que no rutlla bé a causa del canvi de versió. Estic esperant la resposta de la gent de l'agora.

Bé, una abraçada també per a tu i salutacions a la gent del Montsuar.
En resposta a DANIEL FERNANDEZ GARCIA

Re: No restaura preguntes dels qüestionaris

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo Dani!

Per poder-te ajudar necessitem més informació: URL del centre, curs que no pots exportar...

Bezos, abrasos i fins aviat!

Sara

P.D.: M'encanta veure que l'Àgora també té aquest factor social que permet el retrobament amb antics companys de feina, jejeje :D

En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: No restaura preguntes dels qüestionaris

per DANIEL FERNANDEZ GARCIA -
Tens raó, sense dades és impossible solucionar res. Amb això hi podeu donar una ullada:

http://agora.xtec.cat/iesalcarras/moodle

He provat un bon grapat de cursos i en cap es pot fer backup dels qüestionaris, ni formant part de curs ni per separat. Far backup de les categories però en l'apartat de preguntes hi posa: 0

Per provar pots agafar el curs:

Unitat 1. La psicologia com a ciència

El trobaràs a Departaments/Filosofia/Psicologia

Gràcies per anticipat per tota la feina que feu!
En resposta a DANIEL FERNANDEZ GARCIA

Re: No restaura preguntes dels qüestionaris

per Lourdes Sánchez -
Hola, Daniel,
A mi m'està passant el mateix. Estic treballant amb una llicència, i ara que cal entregar la còpia de seguretat, no aconsegueixo que les preguntes quedin incloses (gairebé 200!). Sí que inclou les categories, però no les preguntes.
Just després de la nova versió, les meves preguntes, que eren "públiques" dins el Moodle de l'Institut, van passar a quedar inabastables, i els qüestionaris inhabilitats, al canviar la ruta on es trobaven, passant del meu curs al "nucli del sistema". Amb l'administrador de l'Institut vaig poder accedir a aquest nucli i vaig anar migrant les preguntes novament al meu curs, categoria per categoria, però ara ja no es troben al "nucli", i tampoc puc fer còpies de seguretat, així que no veig com ho he de fer...
La possibilitat de "Importar" les preguntes des d'un altre dels meus cursos tampoc funciona, per la mateixa causa: es copien les categories, però no les preguntes...
Alguna idea?
Ademés, també he trobat a faltar l'opció de deixar les preguntes que elabores al curs en un espai "public", que puguin utilitzar els altres professors del mateix entorn en els seus cursos. Aquesta opció sí que es trobava abans de la nova versió.
EL meu curs es troba a http://agora.xtec.cat/ies-cal-lipolis/moodle/course/view.php?id=481, però tampoc tinc èxit en cap dels meus altres cursos.
Una abraçada
En resposta a Lourdes Sánchez

Re: No restaura preguntes dels qüestionaris

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo a tots!!

Gràcies a la informació que ens heu fet arribar hem pogut reproduir, localitzar i solucionar el problema als servidors de proves. Per tant, si tot va bé, durant aquesta setmana tornarà a funcionar correctament la còpia de seguretat dels cursos que tenen preguntes (és a dir, el problema és que no es fa bé la còpia de seguretat i, per aquest motiu, també falla la restauració). Us mantindrem informats quan estigui pujada la versió nova perquè feu les proves pertinents i ens confirmeu si tot torna a funcionar!

Bezos, abrasos i gràcies per la paciència!

Sara