Curs que no es restaura i exportació d'usuaris

Curs que no es restaura i exportació d'usuaris

per Antonio Bedmar -
Nombre de respostes: 2
Hola a tots,

Us explico els meus problemes:

Fins ara no he tingut mai cap problema per a restaurar cursos, de fet pensava que ja era un expert: he passat cursos de agora al meu moodle local, del meu moodle local al phobos, d'una versió antiga de phobos a una de mes nova també al phobos... i mai cap problema.

Avui intento passar un curs que tinc a l'agora ( http://agora.xtec.cat/iesbellulla/moodle) al phobos (http://phobos.xtec.cat/iesbellulla/moodle), i el procés s'atura amb un missatge que diu "llegint la informació de la còpia de seguretat"

Teniu cap idea del que pot passar?

De fet la còpia del curs em fa falta per a passar usuaris d'una plataforma a l'latra, és a dir que si es poden exportar usuaris de l'agora amb un altre mètode...


Gràcies a tots!

Toni Bedmar, IES Bellula de Canovelles

En resposta a Antonio Bedmar

Re: Curs que no es restaura i exportació d'usuaris

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo Toni!

La versió actual del Moodle d'Àgora permet generar un fitxer amb els usuaris que vols exportar. En concret, aquesta opció la trobaràs al bloc d'Administració del lloc a l'apartat Usuaris | Comptes | Accions amb usuaris en bloc. Un cop seleccionis els usuaris que vols exportar has de seleccionar l'opció Baixa de la llista desplegable Amb els usuaris seleccionats...

Ja ens explicaràs si amb aquesta funcionalitat nova del Moodle pots exportar els usuaris correctament!

Bezos, abrasos i sort!

Sara
En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Curs que no es restaura i exportació d'usuaris

per Antonio Bedmar -
Gràcies Sara!!

M'has salvat la pell.

La teva solució m'ha funcionat.

En realitat vaig tenir alguns "problemetes", però de fàcil solució: en fer la exporatació es crea un primer camp que es diu "id" que després no admet l'aplicatiu de càrrega... algunes manipulacions del fitxer exportat i llestos: tots els usuaris de l'agora al phobos!

Per cert, degut a les preses no vaig investigar prou sobre el format de codificació i els usuaris es van carregar però els accents, ç trencades etc... no van quedar del tot bé, suposo que això també es podria solucionar amb una mica de temps.

El problema sobre la restauració de cursos és degut a un problema de versions: després de la última actualització que heu fet, el moodle de l'agora està a la 1.9.5 i el meu moodle del phobos a la 1.9.


Resumint: moltes moltes gràcies, si responeu així es pot continuar apostant per l'agora.

Toni Bedmar, IES Bellulla de Canovelles