Fòrum Àgora-NODES

Etiqueta "Llegeix més..."

Etiqueta "Llegeix més..."

per VICENTE PASTOR MARZO -
Nombre de respostes: 2

Bona tarda,

Estic intentat afegir l'etiqueta "llegeix més..." en un article, però no funciona correctament... i això fa que hagi de mostrar l'article complet a la portada per tal que les famílies puguin veure tota la informació, ja que al no estar l'etiqueta, poden pensar que tan sols hi ha el que mostro a la portada.

La web és: http://agora.xtec.cat/insdecaldes/

Tan sols hi ha tres articles, als dos de sota sí que surt l'etiqueta "llegeix més" de forma automàtica en posar que no vull que mostri tot l'article, ja que la notícia és de fa temps i per no fer massa llarga la portada... Si ho faig igual al primer article, surt l'etiqueta però no funciona, és a dir, no fa el link per veure tot l'article.

Moltes gràcies.


Vicent

En resposta a VICENTE PASTOR MARZO

Re: Etiqueta "Llegeix més..."

per Xavier Meler -

Hola Vicente,

Això és un error pendent de solucionar. Nodes té una altra manera de solucionar això. Sense la casella "Mostra el contingut sencer" marcada, només cal que posis contingut al camp Resum i et sortirà el text resum i un enllaç de "Llegeix més". 

Mira la web ara, a veure si et fa el pes. He afegit una foto que sempre dóna una mica més de "vidilla" però va per gustos, sense compromís.