Fòrum Àgora-NODES

Existeix el 'carrusel' de darreres notícies?

Existeix el 'carrusel' de darreres notícies?

per JAURES SANCHIS VILAPLANA -
Nombre de respostes: 2

Bones, tinc un dubte. No sé si a Nodes existeix una mena de barra horitzontal amb forma de carrusel on apareguin els darrers articles publicats a la web. Si podeu feu un ullada a la web del centre http://insbrugulat.cat/ nosaltres el que fem és afegir les darreres notícies o les que trobem més destacades a sota de la capçalera però afegint-les en una taula amb una imatge i títol resum, de forma que qui estigui interessat en llegir una en concret només hauria de clicar...però ara pensàvem si en compte de posar la taula hi havia aquesta possibilitat que no quedessin estàtiques, si no que fossin més dinàmiques, com una espècie de carrusel, vaja.

Moltes gràcies.En resposta a JAURES SANCHIS VILAPLANA

Re: Existeix el 'carrusel' de darreres notícies?

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Jaures,

en aquests moments aquesta funcionalitat no existeix. Prenem nota per valorar-ne si seria interessant d'implementar-ho a Nodes: https://github.com/projectestac/agora_nodes/issues/251

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Existeix el 'carrusel' de darreres notícies?

per JAURES SANCHIS VILAPLANA -
Hola Mònica! Gràcies per contestar, trastejant una mica al final me'n vaig sortir posant un carrusel d'imatges i enllaçades als articles, així he aconseguit que les darreres notícies publicades estiguin ressaltades a la portada i siguin més fàcil de ser llegides. Això implica una mica més de feina que si fos de forma directa, però trobo que almenys és una bona solució per sortir del pas.


Gràcies per la teva ajuda de totes formes.