quota de disc

quota de disc

per Angel Vadillo Jimenez -
Nombre de respostes: 6

Hola, 

el dia 05/08/2015 vaig demanar ampliaci´o de quota de disc. Vaig borrar totes les cˋopies de seguretat . La resposta va ser que s'havien esborrat 2 GB del Trashdir i executat el cron i que a la nit tindr´iem espai per penjar ja que en el moment de rebre la comunicaci´o la quota era del 106%. El dia 07/08/2015 vaig tornar a demanar ampliaci´o de quota ja que l'informe de quota diu que continuem estan al 106%. 

A data d'avui, 11/'8/2015 encara no tenim el moodle desblocat per tal de poder pujar fitxers. El problema s'agrugar quan tenim molt professorat del centre treballant en els nous cursos del propoer curs que no poden continuar la seva feina.

Fora possible una soluci´o i ampliaci´o de quota per tal que el professorat del centre pugui acaba la feina. 

atentament,

En resposta a Angel Vadillo Jimenez

Re: quota de disc

per Pau Ferrer Ocaña -

Hola Angel,

Disculpa el retard, us hem actualitzat la quota utilitzada i ara ja disposeu d'espai. Ja hauríeu d'haver rebut el missatge corresponent. De tota manera si teniu problemes, torneu a fer la solicitud i us ampliarem la quota.

Salutacions,

Pau

En resposta a Pau Ferrer Ocaña

Re: quota de disc

per Antoni Soler Lluis -

Hola Pau,

Sóc Toni Soler. Treballo amb l'Angel Vadillo. Ara ell està fora i m'ha demanat que escrigui aquest missatge:

El moodle continua bloquejat. No podem pujar fitxers. Diu això: "ATENCIÓ: Aquest Moodle ha excedit la quota de disc assignada."

He reiniciat tots els meus cursos per eliminar lliuraments d'alumnes del curs passat per intentar fer una mica d'espai, però res: el moodle continua bloquejat.

He entrat amb l'usuari Administrador per veure l'informe d'ocupació de disc, i segons sembla sí que tenim un 10% d'espai lliure al servidor, però el moodle continua bloquejat. He vist que tenim un màxim de 20GB i 2GB d'espai lliure.

Només volia dir que l'any vinent eliminem llibres a la ESO i utilitzarem el moodle com mai ho hem fet abans. Els alumnes no compraràn llibres, compraràn un portàtil per tota la ESO. Cada professor es farà el seu curs de moodle a mida. Es per aquest motiu que és urgent solucionar aquest problema, i també demanar si seria possible una ampliació real de la quota de disc; es a dir, que el màxim no sigui només 20GB...

Moltes gràcies.


En resposta a Antoni Soler Lluis

Re: quota de disc

per Pau Ferrer Ocaña -

Hola Toni,

La quota es pot ampliar més, tot i així les nostres polítiques diuen que fins que no es supera un cert percentatge no podem ampliar-vos-la. 

Avui justament hem detectat un problema pel qual no s'estan recalculant les quotes. Per tant, encara que us la pugem el problema seguirà existint. Estem solucionant aquest problema, us avisarem quan ho tinguem.

Salutacions i disculpeu les molèsties,

Pau

En resposta a Pau Ferrer Ocaña

Re: quota de disc

per Antoni Soler Lluis -

Moltes gràcies Pau,

Restem a l'espera de tenir un altre cop el moodle operatiu. Entenc les polítiques de quota de disc. Només una pregunta: A partir de quin percentatge d'ocupació de disc podem demanar una ampliació de quota?

gràcies un altre cop.

En resposta a Antoni Soler Lluis

Re: quota de disc

per Pau Ferrer Ocaña -
Hola de nou,

Per poder demanar una ampliació heu de tenir més del 75% de quota i a més tenir menys de 1000Mb lliures (a mida que s'amplia la quota, matemàticament només aplica la segona condició).

A vosaltres us arriba un missatge de correu quan supereu el 85% i teniu menys de 1000Mb.

Ara mateix vosaltres esteu al 89% però com que teniu més de 2000Mb encara no podeu demanar-ne.

Salutacions,

Pau