Error en l'actualització dels mòduls Quiz

Error en l'actualització dels mòduls Quiz

per DANIEL FERNANDEZ GARCIA -
Nombre de respostes: 3
He tornat a provar d'actualitzar a la versió 1.9.5 fa uns minuts i em trobo que l'error que apareix ara fa referència a l'actualització dels mòduls quiz:

QUIZ MODULE NEEDS UPGRADING

Des del primer moment que ha fallat l'actualització a la nova versió he tingut problemes en la previsualització de qüestionaris acabats d'elaborar (apareix la paraula ERR davant de cada resposta en la modalitat multiopció). I ara mateix acabo de comprovar que, quan faig còpia de seguretat de un curs i provo de restaurar-lo en phobos, no m'agafa les preguntes dels qüestionaris).

Bé, ja sé que em faig una miqueta pesat, però sóc l'administrador del moodle del meu centre i també porto els meus propis cursos i m'agradaria tenir-lo tot enllestit per al començament del curs.

http://agora.xtec.cat/iesalcarras/moodle

Gràcies per endavant
En resposta a DANIEL FERNANDEZ GARCIA

Re: Error en l'actualització dels mòduls Quiz

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo Daniel!

El SAU ja ens ha fet arribar la incidència que vas enviar. Es tracta d'un error diferent al que ens estem trobant a la resta de centres i, per tant, encara trigarem uns dies en poder-ho solucionar. Us preguem una mica de paciència ja que estem dedicant tots els esforços perquè tots els espais pugueu treballar amb normalitat el més aviat possible. Tan aviat com estigui solucionat avisarem al SAU perquè us enviï un missatge!

Bezos, abrasos i gràcies per la comprensió!

Sara


En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Error en l'actualització dels mòduls Quiz

per DANIEL FERNANDEZ GARCIA -
D'acord, ho entenc, però sense finalitzar l'actualització de versió jo no puc accedir a la pàgina principal del moodle del meu centre (com a administrador) i, per exemple, no puc afegir notícies o modificaf els blocs html (o almenys no se m'acudeix com fer-ho).
Però em faig càrrec de la situació. Gràcies per tot.