Invitacions per correu accés Nodes Privat

Invitacions per correu accés Nodes Privat

per CHRISTIAN ALVAREZ LUQUE -
Nombre de respostes: 3

Bona tarda.

Fa uns mesos vaig crear el Nodes Privat "Mestres Escola Can Serra" http://agora.xtec.cat/escolacanserra/nodes/mestres-1124779421/ . 

Actualment, com a membres només em surt "Admin" i "Xtecadmin". Si vull convidar als mestres perquè siguin membres i puguin veure tot el que vaig penjant en aquest espai privat, he fet clic a INVITACIONS. A la cerca del directori em surten només aquells usuaris dels quals he rescatat articles de xtecblocs i per això me'ls reconeix aquí. Per convidar algú altre (a la majoria de mestres), he fet clic a Envieu invitacions per correu electrònic.  Quan escric els correus, un per línia, selecciono el nodes al qual els vull convidar, i la invitació queda enviada. Ells reben missatge, però quan entren amb el seu usuari, no veuen RES del que jo tinc penjat, no poden accedir. Perquè passa això? M'agradaria tenir-ho solucionat perquè al setembre vull fer-lo funcionar amb tot el claustre per compartir documents, vídeos, etc. 

No vull fer-los que es registrin un a un ells mateixos perquè si no MAI no entraran. Havia pensat que rebessin aquesta invitació i que ja poguessin entrar a l'espai privat. Estic bastant perdut. 

Gràcies pel cop de mà


Christian. 

En resposta a CHRISTIAN ALVAREZ LUQUE

Re: Invitacions per correu accés Nodes Privat

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Christian,

pel que hem estat investigant hi ha algun problema amb les invitacions. Hem trobat per exemple aquest fil: https://wordpress.org/support/topic/invitation-requests-page-doesnt-show

El que sí que hem confirmat que funciona és que si edites un nodes podeu afegir usuaris. Això sí, aquests usuaris han d'estar registrat a la web. Podeu donar d'alta els usuaris de forma manual o bé podeu configurar l'accés mitjançant Google, aleshores els usuaris podrien entrar amb el seu usuari XTEC. Podeu mirar com confirgurar-ho en aquest enllaç: Validació d'usuaris amb Google o bé si teniu Moodle l'accés amb els usuaris de Moodle:

Validació d'usuaris amb Moodle

Un cop els usuaris estiguin creats (hauran d'haver accedit abans), ja podreu afegir-los des d'aquesta pantalla (la trobareu editant el nodes des del tauler):

Un cop tingueu la llista d'usuaris heu de fer clic a "Desa els canvis". Fent això, els usuaris un cop entrin al web, tindran accés al nodes on els hàgiu afegit.

Hem pres nota d'aquesta incidència per mirar de trobar alguna solució més endavant: https://github.com/projectestac/agora_nodes/issues/230

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Invitacions per correu accés Nodes Privat

per CHRISTIAN ALVAREZ LUQUE -

Hola Mónica. 

He seguit les instruccions trobades al link que m'has facilitat http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/glossary/view.php?id=1741&mode=entry&hook=2281  i finalment, després de tot el procés, he afegit les adreces xtec una per una del professorat "Filtra per correu electrònic". 


Ara que ja estan introduïdes, aquests usuaris podrien entrar mitjançant l'accés amb la icona de la claueta que hi ha a la part superior dreta de la pàgina web? A partir d'aquest moment, ells poden publicar ja articles o encara haig de fer algun pas més? Si accedeixen al nodes privat "mestres escola can serra" ja poden accedir-hi i veure el que tinc penjat o els haig de tornar a enviar invitació o validar usuaris un per un?

He intentat accedir amb el meu xtec normal i no puc (i m'hi havia afegit a la llista de correus)

Gràcies,


Christian.

En resposta a CHRISTIAN ALVAREZ LUQUE

Re: Invitacions per correu accés Nodes Privat

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Christian,

he comprovat la configuració i és correcte. Per entrar heu de fer clic a la "claueta" i després la icona de Google:

Un cop accedeixi un dels usuaris de la llista és crearà al Nodes. Fins a aquest moment no podràs afegir-los al node de professorat que has creat. Ho hauràs de fer des d'aquest enllaç: https://agora.xtec.cat/escolacanserra/wp-admin/admin.php?page=bp-groups&gid=2&action=edit

Pel que fa a publicar articles ara mateix ho has configurat perquè es creïn com a subscriptors. Si vols que siguin editors, i per tant, puguis crear articles, pots fer dues coses:

Fins ara,

Mònica