Fòrum Àgora-NODES

MOOLTS DUBTES PER ENGEGAR LA WEB.

Re: MOOLTS DUBTES PER ENGEGAR LA WEB.

par MONICA GRAU PRIETO,
Nombre de réponses : 0

Hola Anna,

no se si us podré respondre a tot, una mica d'embolic sí que hi ha! El problema principal és que heu eliminat tots els articles i categories d'exemple i això fa que sigui molt feixuc de recuperar i deixar en ordre.

De moment el que hem fet és:

  1. Posar de nou la pàgina d'inici bé perquè apareguin els articles. Per fer-ho hem editat aquests paràmetres (no hauríeu de tocar ni "Pàgina d'inici" ni "Categoria d'articles". Fent això hem aconseguit que surti el bloc de la dreta que no véieu.

  2. Els articles que vulgueu que surtin a portada els heu de marcar sota la categoria "portada" (l'havíeu eliminat i l'hem creada de nou). Qualsevol article que marqueu amb aquesta categoria sortirà a la portada.
  3. Us hem creat un menú, es diu "Menú Petit" on només surten les pàgines principals i el podeu veure al bloc esquerre.
  4. El menú llarg que heu posat no és en realitat un menú, per això surt tot, és un giny de Pàgines. Com us hem creat un menú curt jo aquest altre giny l'eliminaria.
  5. Hem posat les pàgines del menú com a "pàgines mare pare", ara quan accediu a una d'elles surten les subpàgines que abans no es veien per enlloc per exemple: http://agora.xtec.cat/ceipramonestadella/lescola/
  6. Hem creat un altre menú "menúgeneral" que és el que apareix en fer clic a la icona menú de la capçalera (abans havíeu eliminat això i no sortia res). Els menús tant el "Menú General" com el "Menú Petit" els podeu editar des d'Aparença | Menús, això sí, no toqueu  l'opció "Main menú" del "Menú General" perquè us desapareixeria el que es mostra a la captura.

Ara mateix si entreu al vostre Nodes ho veureu una mica millor i podreu seguir treballant, però jo us suggeriria tornar-vos a posar la maqueta de nou i que, en comptes d'anar eliminant tot aneu editant sota les vostres necessitats (sense eliminar etiquetes, categories, articles...) i seguint una mica la documentació d'ajuda que hi ha. Com ho veieu?

Sobre la documentació que demaneu podeu trobar força coses en aquesta guia ràpida: http://agora.xtec.cat/nodes/categoria/guia-rapida/ allà s'expliquen els punts següents:

També podeu trobar l'apartat de PMF aquí on també hi ha moltes coses explicades: http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/page/view.php?id=1762

Una altra recomanació és que en quant tingueu un problema demaneu ajuda en aquest mateix fòrum, no espereu a tenir-ne tants alhora que llavors és tot més complicat.

Fins ara,
Mònica