Domini web

Domini web

per VICENTE PASTOR MARZO -
Nombre de respostes: 1

Bon dia,

la consulta que volia fer va relacionada amb el tema de comprar un domini web per redireccionar allí la web NODES i sigui més fàcil, còmoda i pròpia la cerca pels alumnes, famílies, etc. i després poder crear el compte de correu dels professors i alumnes amb aquest domini.

M'han comentat el següent portal per comprar un domini www.nominalia.com, però no sé ven bé si permet el redireccionament que jo busco... la meva idea és la següent:

La pàgina principal que tingués el domini que vulguem al centre, i després la navegació per les pàgines internes de la web que aparegui la direcció original per facilitar el tema de fer links, etc.

Seria possibe des d'aquest lloc que m'han comentat fer aquest tipus de redireccionament??? En cas que no. Algun suggeriment???


Moltes gràcies!!!!!

En resposta a VICENTE PASTOR MARZO

Re: Domini web

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Vicente,

en aquests fils http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/forum/discuss.php?d=63526 i http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/forum/discuss.php?d=66446  podeu trobar informació sobre algun centre que ha aconseguit fer el que demaneu. Nosaltres no sabem el funcionament de tots els sistemes i no us podem dir si Nominalia compleix aquests requeriments o no.

Quan ho hagueu aconseguit, ens ho podeu explicar i així la vostra experiència servirà també per altres centres.

Fins ara,

Mònica