Fòrum Àgora-NODES

Midaa de les imatges

Midaa de les imatges

par Dolça Vert,
Nombre de réponses : 3

Vull posar una foto  que ocupi l'amplada de l'article (1 article a la primera línia). Fa 600X154. Automàticament me la redueix  (300 d'amplada X  ). He provat una mida més gran, i em fa el mateix. He mirat els paràmetres de multimèdia i no veig què puc canviar. He provat amb el google+, però no es veu la imatge.

Com ho puc solucionar?

L'adreça és https://agora.xtec.cat/ceipstamargarida/

Gràcies per endavant.

 

En réponse à Dolça Vert

Re: Midaa de les imatges

par JAVIER MELER GUTIERREZ,

Hola Dolça, 

Estem mirant i tens raó, sembla que si les fotos són més petites de 1000, la mediateca genera una foto més petita i no deixar inserir la foto original. Quedarà arreglat a la propera actualització. 

https://github.com/projectestac/agora_nodes/issues/199

Les fotos originals no es perden i es poden inserir amb un truco. Heu d'editar l'article en mode text, trobar la foto i eliminar la part que us mostrem en negreta. Exemple: 

<a href="http://agora.xtec.cat/ceipstamargarida/wp-content/uploads/usu106/2015/06/estiu.jpg"><img class="alignnone size-medium wp-image-1771" src="http://agora.xtec.cat/ceipstamargarida/wp-content/uploads/usu106/2015/06/estiu-300x76.jpg" alt="estiu" width="300" height="76" /></a>

Queda així:

<a href="http://agora.xtec.cat/ceipstamargarida/wp-content/uploads/usu106/2015/06/estiu.jpg"><img class="alignnone size-medium wp-image-1771" src="http://agora.xtec.cat/ceipstamargarida/wp-content/uploads/usu106/2015/06/estiu.jpg" alt="estiu" /></a>

Salutacions i gràcies per avisar

En réponse à JAVIER MELER GUTIERREZ

Re: Midaa de les imatges

par Dolça Vert,

Perfecte, solucionat.

Moltes gràcies, Xavier.

Dolça

En réponse à Dolça Vert

Re: Midaa de les imatges

par JAVIER MELER GUTIERREZ,

Hola Dolça, 

Prova a treure el títol i les metadades de l'article (són dos opcions de l'article). Per aquest tipus d'anuncis, queda més net i potser millor (va a gustos ;)

http://agora.xtec.cat/ceipstamargarida/