Fòrum Àgora-NODES

Personalitzar estils

Personalitzar estils

by Carles Villacampa Ballet -
Number of replies: 4

Bon dia,

La nostra escola utilitza un color blau i un de taronja que no coincideix amb els disponibles al tema. Es poden afegir estils CSS personalitzats?

In reply to Carles Villacampa Ballet

Re: Personalitzar estils

by MONICA GRAU PRIETO -

Hola Carles,

heu provat el Blau fosc i taronja? s'assembla força més que el que teniu ara. Us poso una captura d'exemple:

captura.png


Fins ara,

Mònica

In reply to MONICA GRAU PRIETO

Re: Personalitzar estils

by Miquel Tarazona Belenguer -

Ja fa temps que li dono voltes al mateix i em sumo a la petició.

En el nostre cas, tenim una paleta molt concreta per als colors i tot i que una de les opcions s'propa bastant, no estaria de més poder modificar-ho:

#EF7F1B 0.937255, 0.498039, 0.105882, Dark orange ~
#F39430 0.956863, 0.580392, 0.188235, Sun ~
#5E5970 0.368627, 0.34902, 0.439216, Martinique ~
#EDECEC 0.996078, 0.996078, 0.996078, Opal ~
#888888 Aluminium ~
#000000 0, 0, 0, Black

Entenc que si la gent no te bon gust pot quedar una mica lleig o dificultar la lectura, però també hi ha gent amb capacitat i sensibilitat artística suficient com per poder personalitzar aquests valors.

In reply to Miquel Tarazona Belenguer

Re: Personalitzar estils

by JAVIER MELER GUTIERREZ -

Hola Miquel, 

El problema és que no podem entrar a jutjar qui té capacitat i sensibilitat artística suficient i qui no. Si obrim colors, els hem d'obrir per tothom i l'experiència ens diu que triar i combinar colors no es gens fàcil i que els resultats són molt irregulars. 

Gran part de la potencia estètica de Nodes és basa en la utilització de colors amb un bon punt de saturació en un tema gràfic amb base molt neutre (blanc i gris). Colors menys saturats (com el vostre taronja) que poden funcionar en un context, no funcionen a Nodes. 

Actualment, tenim 20 paletes però la idea és anar oferir més i més paletes. 

In reply to JAVIER MELER GUTIERREZ

Re: Personalitzar estils

by Carles Villacampa Ballet -

Hola Xavier,

Entenc perfectament la vostra postura, però permet-me que t'expliqui a nostra.

La nostra escola té la seva pròpia paleta de colors, fins i tot té el seu petit manual de identitat visual, que és molt bàsic, però sí que arriba a establir uns colors corporatius, un espai vital pel logo i unes tipografies.

Si no podem adaptar el nodes a la nostra escola ens trobarem amb una web que funciona molt bé individualment, però que no ho fa ni amb el logotip, ni amb el moodle (que sí que hem pogut adaptar a la nostra imatge) i per tant es perdrà la coherència visual, que crec que és bàsica.

Per altra banda, fixa't que els que et demanem una personalització, som escoles que tenim clar els colors que volen utilitzar. Les escoles que tenen un taronja indefinit, segurament utilitzaran el blau fosc - taronja. No crec que ningú us faci una combinació de vermell sobre negre i canvii la Oswald light per la ComicSans si tenen una combinació que funciona infinitament millor com qualsevol de les que heu dissenyat.