Fòrum Àgora-NODES

Problemes amb la migració de pàgina

Re: Problemes amb la migració de pàgina

de MONICA GRAU PRIETO -
Número de respuestas: 0

Hola Laure,

Bones, a la nostra escola tenim aquesta pàgina http://www.xtec.cat/cfajujol/ allotjada en xtec. I volem passar-la a nodes. He mirat l'explicació de lo de canviar l'arxiu index.htm amb el bloc de notes però no em surt.

T'adjunto el fitxer index.htm editat pel vostre centre. Només l'heu de pujar per FTP al vostre espai web. Trobaràs com fer-ho en aquest enllaç (nosaltres no hi tenim accés i no podem fer-ho): http://www.xtec.cat/web/at_usuari/guies/internet/pweb/filezilla

Per altra banda paral·lelament hem anat creant una nova a nodes CFA Arquitecte Jujol | Centre de formació de persones adultes però tinc desconfigurada la pàgina d'inici i tot una mica. 

Pel que veiem el calendari no es mostra bé, això possiblement és perquè no heu fet públic el calendari. De totes maneres, us recomaneu que feu servir el calendari que ve per defecte a Nodes. Trobareu les instruccions aquí: https://sites.google.com/a/xtec.cat/ajudaxtecblocs/personalitzacio/giny-calendari-de-google

A les icones de la capçalera (https://agora.xtec.cat/cfajujol/wp-admin/themes.php?page=my-setting-admin) hem vist que us ha desaparegut una. Això és perquè heu esborrat el contingut. Us hem tornat a posar els valors per defecte.

La part central la podeu editar al vostre gust des de l'apartat Personalitza. On diu Fila 1, Fila 2 i Resta de files podeu posar els articles que voleu que es visualitzin. Aquests canvis només afecten a la portada.

Us recomanem que feu una ullada a les PMF sobre Nodes, allà trobareu solucionats molts dels dubtes que us puguin anar sorgint: http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/page/view.php?id=1762, en especial la primera de totes "Primers passos amb NODES.

Fins ara,

Mònica