Fòrum Àgora-INTRANET

Dubtes

Dubtes

von SEBASTIAN CUADRAS JAUME -
Anzahl Antworten: 3

En el nostre centre modernitzar una mica l'aparença de la intraweb.
Estem valorant fer alguns canvis i agraïriem algunes orientacions per part vostra.

www.insmanolohugue.cat

 

Bàsicament ens preocupen els següents temes:

- el mòdul de notícies que el fem servir molt ens agradaria que tingués un aspecte més modern, com de taulell, per exemple. 

- facilitat de pujar continguts per tots els membres de la comunitat, actualment és una mica complex per molts professors pujar notícies, imatges, etc. Calen uns mínims coneixements d'html que molts professors (no diguem famílies o alumnes) no tenen.

- si activem Nodes com a intraweb perdem molta informaciò de l'històric que tenim accesible, hi ha alguna manera de traspasar-la?

 

Moltes gràcies!!

 

Als Antwort auf SEBASTIAN CUADRAS JAUME

Re: Dubtes

von ANTONI GINARD LLADO -

      Hola Sebastià,

En relació al traspàs de continguts des de la Intraweb a Nodes, estem treballant en una eina per traspassar les notícies, les pàgines simples, les pàgines avançades, els documents i els usuaris. En aquests moments no hi ha plans per migrar més continguts degut a les diferències que hi ha entre les plataformes. La intenció inicial era que a data d'avui ja estigués disponible, però encara no ho està, tot i que ja en tenim una primera versió.

Això t'ho he comentat en primer lloc perquè heu de tenir present que està previst que el curs vinent sigui el darrer amb la Intraweb. Si ara feu un esforç per millorar-la, l'any vinent n'haureu de fer un altre per passar a Nodes.

Dit això, teniu diverses dues opcions per fer canvis a l'estètica de la Intraweb. La primera és canviar l'entorn visual, cosa que suposaria deixar d'utilitzar les personalitzacions que teniu ara (o, si més no, adaptar-les al nou entorn visual), i la segona és fer més canvis al fitxer d'estils CSS per afegir més personalitzacions. Si trieu aquesta segona opció heu de tenir present que no us podrem ajudar gaire, ja que hem de concentrar els esforços en altres tasques que tenim damunt la taula.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

Als Antwort auf ANTONI GINARD LLADO

Re: Dubtes

von SEBASTIAN CUADRAS JAUME -

Em sembla perfecte, aquests continguts són els que necessito migrar. Crec que el que haig de fer es passar a Nodes i anar traspassant l'informació. Teniu idea de quan estaran aquestes eines de traspàs?  Moltes gràcies

Als Antwort auf SEBASTIAN CUADRAS JAUME

Re: Dubtes

von MONICA GRAU PRIETO -

Hola Sebastià,

encara no hi ha una data prevista per disposar de l'eina de traspàs. En quant estigui disponible us ho farem saber de seguida.

Fins ara,

Mònica