Fòrum Àgora-NODES

Suggeriment Videos YOUTUBE als articles.

Suggeriment Videos YOUTUBE als articles.

par CHRISTIAN ALVAREZ LUQUE,
Nombre de réponses : 1

Crec que el sistema d'inserció de vídeos de youtube que Wordpress té a BlocsXtec és molt més àgil i fàcil pels usuaris que disposen de menys habilitat informàtica: hi ha una icona youtube força intuïtiva, molt útil per aquells mestres que no tenen gaire domini d'edició  d'articles (copies la url del vídeo, l'enganxes a la icona de youtube i llestos, s'insereix tot sol).

A Nodes, ja sabem que la cosa es complica més. No pots copiar la url del vídeo, has d'anar a compartir, inserir, copia el embed, tornar a l'article (no hi ha icona de youtube), has d'anar a insereix, insereix un vídeo, incrusta, enganxar. Crec que ho hauríem de facilitar una mica, fer-ho de manera més intuïtiva: p.ex. afegint la icona o simplement fent servir el sistema de Xtecblocs (al qual molts usuaris ja estan habituats). 

Gràcies per llegir i valorar els suggeriments

En réponse à CHRISTIAN ALVAREZ LUQUE

Re: Suggeriment Videos YOUTUBE als articles.

par MONICA GRAU PRIETO,

Hola Christian,

a Nodes no estan les icones de youtube o vimeo perque posant directament l'URL a l'editor de text ja s'incrusten els vídeos de forma fàcil, no és necessari anar a cercar el codi d'incrustació tal com expliques.

Fins ara,

Mònica