Notícies d'ÀGORA

Ja tenim aquí la versió 1.9.5 de Moodle!

Ja tenim aquí la versió 1.9.5 de Moodle!

per Administrador/a Espai de suport -
Nombre de respostes: 0
Moodle 1.9.5 a Àgora!!El dimarts 26 d'agost es va dur a terme el tan esperat canvi de versió de Moodle que ha fet que Àgora hagi "saltat" de la 1.8.9 a la 1.9.5!! Per aquest motiu, i per tal d'estalviar-vos problemes, és necessari que, tan aviat com pugueu, accediu al vostres espai Moodle d'Àgora amb un/a usuari/ària administrador/a per tal d'actualitzar-los.

Hem preparat aquesta pregunta freqüent on s'expliquen els diferents passos que té el procés d'actualització per si teniu dubtes del que heu de fer. És important que tingueu en compte que en alguns casos alguns d'aquests passos es poden haver executat ja, i per tant, només faci falta finalitzar el procés.

A més, gràcies als vostres missatges hem detectat que, en alguns casos ,aquest procés d'actualització falla. Si en fer l'actualització del vostre espai Moodle us apareix alguna errada us preguem que llegiu amb atenció aquesta pregunta freqüent, que actualitzem periòdicament a mesura que anem solucionant els problemes, abans d'enviar cap incidència al SAU o al Fòrum Àgora-MOODLE. Gràcies per la vostra comprensió i paciència! Estem treballant per solucionar-ho el més aviat possible!