Intranet + Afegir usuaris

Re: Intranet + Afegir usuaris

per XAVIER MELER GUTIERREZ -
Nombre de respostes: 0

Hola Natalia, 

La intranet o xarxa interna la pots trobar a http://agora.xtec.cat/escolaperevila/activitat

Pots afegir un enllaç al menú, al giny socialmedia que teniu al peu etc...

A la intranet/xarxa trobaràs un node privat que es diu "professorat". Aquest node pot fer les funcions d'intranet amb un mur, un fòrum i un repositori de documents.

Més informació:

http://agora.xtec.cat/nodes/guia-rapida/8-engega-la-xarxa-social-al-teu-centre/  

Respecte als usuaris, la millor manera és fer servir moodle o google (apps for education) com autenticadors, aixi t'estalvies donar d'alta als usuaris de nou.

A la propera actualització prevista (aquest més) es podran donar d'alta els usuaris amb un fitxer tipus excel (.CSV)

Respecte als permisos, tens dos possibilitats:

  • Rol de Col·laborador: poden crear articles però després algú els ha de validar. No és publiquen directament fins que l'administrador (o un editor), valida l'article. Té avantatges: s'eviten errors (algun que publica a un espai on no toca) i permet temporitzar millor quan surten les noticies (sobretot a portada). 

  • Rol d'Autor: L'usuari pugi penjar directament noticies. Podrà publicar directament a qualsevol categoria(espai-blog), inclosa la portada. Nodes no permet especificar en quina categoria pot publicar tal o qual usuari. Si tens prou confiança-coordinació amb els teus usuaris, és la millor opció. 

Més informació: 

http://agora.xtec.cat/nodes/guia-rapida/7-gestiona-els-usuaris/ 

Si tens més dubtes, aquí estem. Per cert, m'agrada molt això del racó de la calma Gran somriure m'ha recordat a l'experiència del bibliopati de l'Escola Mestre Morera. 

P.D: una cosa més, per les presentacions de fotos, et recomano carrusels vinculats amb picasa en lloc de picasa incrustat directament.