quaderns virtuals

quaderns virtuals

per Pere Solanas Bubaré -
Nombre de respostes: 3
He fet un quadern virtual i vull penjar-lo a Moodle. He seguit els passos de penjar-lo però quan el vull fer em demana que trii com obrir-lo i no em funciona. Quins són els passos per penjar-lo i per exacutar-lo?
Gràcies a tothom
Pere
En resposta a Pere Solanas Bubaré

Re: quaderns virtuals

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo Pere!!
L'enllaç del Quadern que has afegit és incorrecte, ja que has posat el fitxer .qv.zip i el que has de fer és el següent:
  • Descomprimir el fitxer .qv.zip que conté el Quadern. Per fer-ho has d'accedir als Fitxers (des del bloc d'Administració del curs), crear una carpeta amb el mateix nom que el Quadern (és molt important que el nom sigui el mateix perquè sinó no funcionarà), moure aquest fitxer .qv.zip a la carpeta i descomprimir-ho (fent clic sobre el botó Unzip).
  • Un cop descomprimit, el que has de fer és editar el Quadern que has creat i, a Enllaç del quadern, seleccionar el fitxer html/index.htm
Si tens qualsevol altre dubte o necessites algun aclariment ja ens avisaràs!
Bezos, abrasos i sort!
Sara

P.D.: Trobaràs informació d'interès al materials del curs telemàtic de Quaderns Virtuals i també fent clic sobre el botó d'ajuda (normalment un interrogant) que apareix al costat del camp Enllaç del quadern.
En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: quaderns virtuals

per Pere Solanas Bubaré -
Hola Sara
he fet el que m'has dit de descomprimir el quadern virtual dins l'àgora, em sembla que ho he fet bé. El que no tinc clar és l'adreça d'àgora que he de posar, hi he posat:
http://agora.xtec.cat/ceiprodadeter/moodle/calculmental1/html/index.htm
el quadern no s'obre. Suposo que hi deu faltar alguna carpeta dins l'adreça.
Si et va bé dóna una ullada per saber quin error he fet.
Molt agraït per tota la teva ajuda.
L'adreça del moodle és:
http://agora.xtec.cat/ceiprodadeter/moodle

Pere Solanas
En resposta a Pere Solanas Bubaré

Re: quaderns virtuals

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo Pere!

Hem revisat el Quadern Virtual que ens has comentat i hem vist on estava el problema: tot i que havies creat la carpeta calculmental1 el Quadern l'havies descomprimit fora d'aquest directori. El que hem fet ha estat moure els fitxers del Quadern dins d'aquesta carpeta i triar, tal i com t'havíem indicat, el fitxer calculmental/html/index.htm (fixa't que no cal afegir al davant tota l'adreça del vostre espai). Quan puguis ja validaràs que ara sí que funciona i, si tens qualsevol dubte al respecte ja ens avisaràs per ajudar-te!

Bezos, abrasos i gràcies!

Sara