Agrupar alumnes per curs

Agrupar alumnes per curs

per Pere Solanas Bubaré -
Nombre de respostes: 4
Hola
estic començant a muntar el Moodle i donant d'alta als alumnes, hi ha alguna manera quan dónes d'alta d'agrupar als alumnes per curs? Això facilitaria molt la feina a l'hora de posar tasques als alumnes. No sé si és possible.
Gràcies.
Pere
En resposta a Pere Solanas Bubaré

Re: Agrupar alumnes per curs

per Albert Pérez Monfort -
Hola Pere,

Crec que això que comentes no és possible, encara que em podria equivocar.

Si tens la intranet del centre a Àgora i has sincronitzat la intranet amb el Moodle la gestió de membres en els cursos la podràs fer de manera molt més fàcil, ja que des de la intranet pots assignar tot alumnat d'un mateix curs amb un sol clic. És clar, però, et serà necessari tenir els usuaris a la intranet en els grups que toca. T'ho comento com a una possibilitat més.

Cordialment,

Albert Pérez Monfort


En resposta a Albert Pérez Monfort

Re: Agrupar alumnes per curs

per Pere Solanas Bubaré -
Gràcies Albert per la teva informació.
Actualment estic començant a fer les dues feines de poder utilizar a l'escola la intranet i el moodle, estic en periòde de proves per poder presentar-lo al claustre, veig que hauré de fer la integració del moodle a la intranet, però estic encara en periode d'aprenentatge. Veig que serà qüestió de posar-m'hi.
Gràcies per l'ajuda
Pere
En resposta a Pere Solanas Bubaré

Re: Agrupar alumnes per curs

per Paz González -

No sé si et servirà. Porta una mica de feinada al començament, però jo el que he fet ha estat: en excel, afegir davant del  cognom de cada d'usuari el curs i el grup: ex 1EC_ , això vol dir alumne de 1r d'ESO del grup C, d'aquesta forma em surten els alumnes de un grup tots junts i  després facilita la feina a l'hora de adjudicar-los a un curs.

No sé si era aquesta la teva pregunta.

Salutacions

Paz

En resposta a Paz González

Re: Agrupar alumnes per curs

per Anna Sais Pi -
Nosaltres fem una cosa semblant :
quan fem la càrrega amb el CVS, el camp "email" , en lloc de tenir el real de l'alumne, perquè no treballen amb el correu, posem el curs.
P.e. 1ESO@moodle.cat

Així, quan es dóna d'alta als alumnes en un curs en concret, en la finestra USUARIS POTENCIALS, hi surt el nom i cognoms de tots els alumnes, però també l'adreça de correu.
Llavors només escrivim en la caixa CERCA, el nom del curs, i surten tots els usuaris que tenen aquest curs. I així es poden carregar de cop.

També hem fet el sistema que explica en Pau, però a vegades ens ha donat problemes

Sort!