Caràcters estranys en alguns navegadors.

Caràcters estranys en alguns navegadors.

per Josep Maria Viñolas Auquer -
Nombre de respostes: 1
Hola,

Recentment he fet una plana web dins el Moodle i resulta que en segons quins navegadors les lletres accentuades no es visualitzen correctament. En el seu lloc hi surt un caràcter estrany.

No sé si es pot sol.lucionar canviant algun dels paràmetres d'Idioma del Moodle o bé es senzillament que el navegador no disposa de les fonts en català.

Salutacions i gràcies.
En resposta a Josep Maria Viñolas Auquer

Re: Caràcters estranys en alguns navegadors.

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo Josep Maria!

Et faig arribar alguns dubtes/comentaris per intentar esbrinar l'origen del problema que ens comentes:
  • Pot ser que hagis redactat aquesta pàgina amb un editor de text com ara el Writer d'OpenOffice o el Word de Microsoft Office? En aquest cas, et recomano que, un cop enganxat el text facis clic sobre el botó de l'editor HTML que incorpora Moodle i que porta la icona del Word (apareix a la primera línia al costat dret de les icones per afegir súper-índexos).
  • Aquest curs no l'has restaurat de cap versió anterior a la 1.6 de Moodle, oi?
  • El que comentes també pot ser un problema de configuració del navegador que utilitzes per visualitzar el contingut. Ara bé, per saber si és aquest el problema necessitaríem que ens diguessis, per una banda, el URL del vostre espai Àgora-Moodle i, per una altra, amb quin/s sistema/es operatiu/s i navegador/s web ho has provat.
Esperem la teva resposta per veure si es soluciona el problema o podem fer alguna cosa més per ajudar-te!

Bezos, abrasos i sort!

Sara