Importació de notes

Importació de notes

per remei plaza lozano -
Nombre de respostes: 7

Bona nit,

Tinc una alumna que ha canviat de grup, estava al matí i ara ha passat al vespre. Quan li dono d'alta en el nou grup les seves notes no s'incorporen i el seu informe no s'actualitza. No fa massa, vaig tenir una altre cas i ho vaig fer manualment; però suposo que ha d'haver-hi alguna manera més ràpida; he intentat fer una exportació des del grup on estava abans i una importació al nou curs i no aconsegueixo res. Em podríeu donar un cop de mà?

Mil gràcies!

En resposta a remei plaza lozano

Re: Importació de notes

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Remei,

no crec que es pugui solucionar, però passa'ns els dos cursos i el nom de l'alumna a veure si podem esbrinar alguna cosa.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Importació de notes

per remei plaza lozano -

Bona tarda,

L'alumna es diu Gemma Martín i està donada d'alta en el curs de Competic 2 matí, aquí és on té les notes posades i ara l'he l'he passada al grup de Competic 2 de la tarda.

Si no et pot resoldre, ja ho faré manualment.

Infinites gràcies!

En resposta a remei plaza lozano

Re: Importació de notes

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Remei,

finalment hem aconseguit importar les qualificacions al curs de tarda. El procediment que hem seguit és el següent:

  • Exportar les qualificacions del grup tarda, a mode de còpia de seguretat per si alguna cosa no anava bé.
  • Exportar les qualificacions del grup matí.
  • Editar el fitxer CSV i deixar només l'alumna en qüestió.
  • Importar el fitxer al grup de tarda amb els paràmetres següents:
    • Identifica l'usuari: hem posat correu electrònic a De i a A
    • Mapatge d'elements de qualificació: hem anat triant les tasques i les retroaccions, la resta de camps els hem deixat amb el paràmetre "Ignora".

Suposo que en aquest cas ha funcionat perquè els cursos són idèntics, si et torna a passar pots fer la prova a veure si aconsegueixes que funcioni.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Importació de notes (x canvi de curs)

per IRENE RAMIREZ RUBIO -

He vist aquesta conversa i aprofito per incorporar-hi la meva:

hem hagut de fer un canvi de professorat a mig curs i ha calgut "traslladar" tot l'alumnat de 2 grups (uns 50) a un curs moodle nou gestionat pel nou professor. La inscripció la vaig fer jo manualment i tb els vam agrupar en el grups corresponent. Ara bé, jo no i vaig pensar que aquest alumnat ja havia fet tasques a l'altre curs i les seves qualificacions estan allà guardades; ara, el mateix alumnat demana poder veure aquestes notes i no sé com ho puc fer.

He llegit el missatge anterior de la Mònica, però no sé si me'n sortiré, a més, el cas anterior era d'una alumna només i jo ho he de fer per tot l'alumnat "traslladat".

Em podeu ajudar? 

El nostre moodle és:

http://agora-eoi.xtec.cat/eoiigualada/moodle/

El cursos afectats són: alumnat que estava a 2A i ha passat a 2B/C. Actualment, l'alumnat encara està al 2 cursos, no els hem "esborrat" del grup inicial, però comptàvem de fer-ho en breu, no sé si això tindrà implicació en aquest tema de les notes

Espero feedback, GRÀCIES!!!!

En resposta a IRENE RAMIREZ RUBIO

Re: Importació de notes (x canvi de curs)

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Irene,

podeu provar a fer una còpia de seguretat de les activitats en qüestió amb dades d'usuari (això ho ha de fer un usuari administrador) i restaurar aquesta còpia "triant l'opció de combinar" no la d'esborrar-ho tot (aneu molt amb compte!) i mirar a veure si les notes apareixen. No ho he provat mai però hauria de funcionar sempre i quan els usuaris siguin els mateixos.

Us recomano per això que proveu primer amb un curs buit i comproveu si s'importa tot bé abans de fer-ho amb el curs definitiu.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Importació de notes (x canvi de curs)

per IRENE RAMIREZ RUBIO -

Gràcies, Mònica, en prenc nota i ho provo... no veig gaire clar el que cal fer, però quan tingui la interfície davant potser és tot més clar.

A veure si me'n surto, jajajaja!!