Mida imatges capçalera

Mida imatges capçalera

per FERRAN JIMENEZ SIMON -
Nombre de respostes: 4

Quina ha de ser la mida exacta per les imatges de la capçalera perquè no es retallin per on no vols i tampoc s'estirin? És per retallar-les prèviament. Gràcies.

 

Ferran

 

En resposta a FERRAN JIMENEZ SIMON

Re: Mida imatges capçalera

per XAVIER MELER GUTIERREZ -

Hola Ferran, 

Hem fet uns canvis per millorar el redimensionat amb la imatge fixe però la imatge original ha de complir unes regles una mica complicades. La imatge ha de ser de 1000 x 300px aproximadament però només es visualitza les 2/3 parts superiors. Millorarem aquesta manera de fer el retall a partir de la imatge original perquè despista bastant. 

De moment, et recomano fer servir un carrusel amb 1 (o més imatges). El carrusel no es redimensiona tan bé però agafa la part central de la foto. És suficient per la majoria dels usos. 

Salutacions,

En resposta a XAVIER MELER GUTIERREZ

Re: Mida imatges capçalera

per CHRISTIAN ALVAREZ LUQUE -

He seguit les recomanacions que hi ha al link http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/glossary/view.php?id=1741&mode=entry&hook=2231  

posant el carrusel (es diu "carrusel 2") a 179 i a més he fet infinites versions de les imatges principals de la capçalera (sobretot la primera imatge, la que inclou façana i logo) i finalment ha quedat bastant correcte: es visualitza correctament el logo i l'edifici. La sorpresa l'he tingut quan he obert el web a un altre pc i surt la imatge tallada, no es veu el logo sencer. Depèn del zoom, del navegador o del tipus de resolució de pantalla, es veu d'una manera o d'una altra (es talla la imatge).

Pel que he llegit a altres posts, esteu treballant per facilitar i millorar aquest petit problema, no? Ja sé que l'opció més fàcil i que facilita que el web carregui més ràpid és posar una imatge únicament en comptes de carrusel, però m'agrada molt l'opció d'unes imatges que es vagin movent, i em sap greu renunciar-ne pel fet que no es vegi bé a tots els ordinadors. Hi ha alguna manera perquè es vegi igual a tots els pcs? 

Moltes gràcies. 

Christian. 

En resposta a CHRISTIAN ALVAREZ LUQUE

Re: Mida imatges capçalera

per CHRISTIAN ALVAREZ LUQUE -

A això em refereixo (adjunto captura de la capçalera / carrusel mogut). 

 

Fitxer adjunt capcalera moguda.JPG
En resposta a CHRISTIAN ALVAREZ LUQUE

Re: Mida imatges capçalera

per XAVIER MELER GUTIERREZ -

Hola Christian, 

A diferència de la imatge, el carrusel és un "objecte" inserit a la capçalera i tenim poc control sobre ell. Esta pensat per ficar fotos grans on les parts perifèriques es poden "perdre" al redimensionar amb resolucions petites. Sé que no és l'òptim però de moment és el que tenim. 

De totes maneres, fent el logo més petit i amb una mica de "traça", pots aconseguir que es redimensioni acceptablement.  

Salutacions i felicitats per la pàgina, esteu avançant molt!