alguns dubtes

alguns dubtes

per Jaume Passans Güell -
Nombre de respostes: 4

Bon dia,

us volem consultar diverses qüestions.

(agora.xtec.cat/iespviana)

Primera, en l'encara actual web zikula del nostre centre hem mantingut l'històric de notícies des de l'inici.

Ens agradaria poder-ho continuar fent en Nodes. Serà possible? Ho dic per la qüestió de capacitat.

Una altra qüestió és la d'heretar l'històric actual. Com tenim l'opció de poder-ho traspassar de cop?

 

Segona, en la barra esquerra del nostre Nodes hem fet un giny per a les icones dels links, però no trobem la manera d'eliminar el "border" de la graella. Ens sembla que les icones quedarien millor sense la rigidesa de les línies.

Tercera, en els menús, hem donat valor de títol a alguns, fent que l'enllaç fos del tipus #. Això no genera cap problema si els submenús apunten a pàgines externes, és el cas de tots els submenus de PROFESSORAT. Però quan els submenús apunten a pàgines de Nodes (p. ex el submenú "Secretaria") es genera el problema de la manca de menú a la barra esquerra, ho hem suplert amb un giny, però no acaba de quedar bé (seria necessari poder expandir la graella fins al mateix "border" de la columna).

Si optem per mantenir la pàgina associada al "títol" dels menús (com en el cas de "L'institut") per obtenir el menú automàtic de la barra esquerra en els seus submenús, el problema és que la pàgina inicial és innecessària o obliga l'usuari a fer un clic més del compte. Ja veieu que hem farcit la pàgina amb una imatge, però és una solució bastant cutre.

 

Restem oberts a les vostres idees....

 
En resposta a Jaume Passans Güell

Re: alguns dubtes

per XAVIER MELER GUTIERREZ -

Et contesto per parts: 

Segona, en la barra esquerra del nostre Nodes hem fet un giny per a les icones dels links, però no trobem la manera d'eliminar el "border" de la graella. 

Fet, pots revisar el codi del giny. 

He afegit un identificador a la taula:

<table id="icones">

I en el mateix giny un estil (css) que li diu al navegador que no pinti els bordes de la taula ni de les celles:

<style>
#icones, #icones td{
border:0px;
}
</style>

Salutacions,
Xavi

En resposta a Jaume Passans Güell

Re: alguns dubtes

per XAVIER MELER GUTIERREZ -

Hola Jaume, 

Primera, en l'encara actual web zikula del nostre centre hem mantingut l'històric de notícies des de l'inici. Ens agradaria poder-ho continuar fent en Nodes. Serà possible? Ho dic per la qüestió de capacitat. Una altra qüestió és la d'heretar l'històric actual. Com tenim l'opció de poder-ho traspassar de cop?

Per capacitat no hi ha problema, els articles ocupen poc comparat amb les fotos. Estem pendents de fer la eina de migració de Zikula-Intraweb a Nodes però de moment, potser us serveix una eina que va fer el joanjoc. Més informació: 

http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/forum/discuss.php?d=60006