Tasques en grups

Tasques en grups

per JOSEP MIS ESCOLA -
Nombre de respostes: 3

Hola,

Tinc un dubte amb la utilització de grups en tasques. Els alumnes m’envien tasques en grup i fins aquí no he tingut problemes.

La qüestió és que la composició dels grups a classe no és sempre la mateixa i si creo uns altres agrupaments amb els mateixos alumnes tot va bé si només hi ha una tasca pendent d’enviar perquè llavors quan cal enviar una altra tasca, un cop qualificada, canvio la composició dels grups.

Ara bé, quan simultàniament coincideixen dues tasques per enviar i s’han creat grups d’alumnes de diferent composició (hi ha alumnes que estan en dos grups diferents), llavors quan accedeixo a la qualificació d’una tasca, aquests alumnes “repetits” surten com integrants d’un grup per omissió (o sigui com si no estesin en cap grup).

Hi ha alguna solució? O potser no es pot fer això que plantejo? Per ara el que faig és que fins que no corregeixo una tasca i introdueixo les qualificacions, no n’obro cap altra amb els grups d’alumnes canviats...

Gràcies,

Josep Mis

INS Miquel Martí i Pol (Cornellà)

En resposta a JOSEP MIS ESCOLA

Re: Tasques en grups

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Josep,

ens pots passar l'enllaç al  curs i un parell de tasques per poder veure-ho més a fons.


Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Tasques en grups

per JOSEP MIS ESCOLA -

Hola Mònica,

El curs és http://agora.educat1x1.cat/iesmarti-i-pol/moodle/course/view.php?id=24. Les tasques ara no són visibles pels estudiants: Pràct cromat. afinitati Pràct cromat. fase reversa. Hi ha 4 grups per la 1ª tasca (grups afinitat 1, 2, 3 i 4) però per la segona hi ha dos grups amb dos alumnes intercanviats (grups reversa 1 i 2).

Gràcies,

Josep Mis

En resposta a JOSEP MIS ESCOLA

Re: Tasques en grups

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Josep,

en aquest cas pots provar a fer servir els agrupaments. Pots provar a crear un agrupament per cada grup i a la configuració de la tasca, als Paràmetres de la tramesa en grup, assignar aquest agrupament.

Ja ens diràs si d'aquesta manera funciona.

Fins ara,

Mònica