Categories i visibilitat ginys

Categories i visibilitat ginys

per OLGA GODOY GIMENEZ -
Nombre de respostes: 2

Hola,

Tenim problemes a l'hora de lligar els continguts de la barra lateral amb una categoria en concret.

Us explico el cas concret. Volem posar els horaris i ED, les agendes del grup classe i la informació dels tutors en la barra lateral. Per tal de facilitar la navegació vam crear les categories ESO 1, ESO 2, ESO 3 i ESO 4, visibles des del menú horitzontal. Així des del menú horitzontal es pot accedir, per exemple, a la categoria ESO1 i al menú lateral es mostren els blocs d'aula i a sota la informació dels horaris i ED, dels tutors i les agendes de cada grup classe. Tot ha funcionat correctament pel que fa a ESO1, ESO 4 i BTX, però amb ESO 2 i ESO 3 no ha hagut manera  de fer que els ginys en qüestió quedin associats a les categories ESO2 i ESO 3 perquè aquestes no apareixen en el desplegable corresponent per definir la seva visibilitat.

Misteriosament, perquè no sabem perquè, pel que fa als ginys que han d'aparèixer a ESO 2 aquests es mostren correctament i només a la categoria ESO 2 amb la següent configuració de visibilitat dels ginys:

                Mostra si categoria=totes les pàgines de categories

En canvi a la categoria ESO 3, no ha passat el mateix, i, com que sortien a tot arreu, finalment els hem amagat, però obviament aquesta és només una solució a mitges que simplement evita que es vegi a tot arreu.

Ens podeu fer un cop de mà per tal que ESO 2 i ESO 3 apareguin al menu desplegable que defineix la visibilitat dels ginys? Potser s'ha de fer algun pas intermig que ens hem deixat de fer?

Hem observat que si accedeixes a aquests ginys des de "personalització" es veuen de color gris però fent-los de nou des d'allà tampoc apareix la categoria ESO 3 i seguim amb el mateix problema.

Ja ens direu. Moltes gràcies per avançat.

En resposta a OLGA GODOY GIMENEZ

Re: Categories i visibilitat ginys

per XAVIER MELER GUTIERREZ -

Hola Olga, 

Es necessari que la categoria tingui com a mínim una entrada (article) perquè surti al desplegable de visibilitat. No m'agrada que el giny funcioni aixi (si existeix una categoria, l'hauria de mostrat independentment del nombre d'articles) i potser en el futur ho canviem.

De moment, ja saps, has de crear com a mínim un article a cada categoria.

Salutacions,
Xavi