contrasenyes

contrasenyes

per Dolça Vert -
Nombre de respostes: 5

Vull entrar mestres d'usuaris i no veig que hi hagi l'opció de forçar el canvi de contrasenya. No es pot fer?

Un cop sigui activa la pàgina, quan canviem la constrasenya de l'Xtec cada 6 mesos, les d'aquí canviaran automàticament? (Com passa en el blogs)

 

En resposta a Dolça Vert

Re: contrasenyes

per XAVIER MELER GUTIERREZ -

Hola Dolça,

La idea és no donar d'alta a cap mestre manualment si no fer servir els métodes d'autentificació per moodle o google apps. 

Parametres -> WP Social login

D'aquesta manera no t'has de preocupar de cap contrasenya, ja que es gestiona a moodle o a google. El canvi de contrasenya, no afecta a Nodes perquè el validador és el mateix (google o moodle). 

Vols només donar accés a mestres? 

Salutacions,
Xavi

En resposta a XAVIER MELER GUTIERREZ

Re: contrasenyes

per Dolça Vert -

Xavier, vaig provar de seguir tots els passos per fer la validació d'usuaris amb Moodle i em trobo que, després d'haver fet tots els passos i accedir des de nodes a moodle, em surt això (la foto).

M'interessaria donar d'alta als mestres i també, de moment, als meus alumnes. No tenen adreçes de gmail però sí que els tinc entrats al moodle.

Fitxer adjunt nodes_moodle.png
En resposta a Dolça Vert

Re: contrasenyes

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Dolça,

hem revisat la configuració del connector i hem vist un parell d'errades, per això no et funciona.

  • A la part del Node, on diu URL de l'apliació has de posar l'enllaç següent: http://agora.xtec.cat/ceipstamargarida/moodle
  • Al Moodle, a l'apartat URL de redirecció has de posar aquest altre: http://agora.xtec.cat/ceipstamargarida/wp-content/plugins/wordpress-social-login/hybridauth/?hauth.done=Moodle

Un cop fets aquests canvis l'entrada amb els usuaris del Moodle t'hauria de funcionar correctament.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: contrasenyes

per Dolça Vert -

Mònica, ja he pogut arreglar els errors. Entenc que no cal fer cap traspàs d'usuaris. Per entrar a nodes es posa l'usuari i la contrasenya de moodle i es clica a l'icona de moodle. És així?

I si és així,  quin rol tenen aquests membres? Perquè en el moodle els rols anaven vinculats als cursos.

Dolça

En resposta a Dolça Vert

Re: contrasenyes

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Dolça,

per accedir han de fer clic a la icona del Moodle, i un cop adreçats al Moodle autenticar-se allà, no s'ha de posar l'usuari i contrasenya a la caixa per defecte de wordpres.

El tipus de rol amb el que es creen els usuaris al worpres es defineix a Paràmetres | WP Social Login pestanya Control d'accés. No agafa en cap cas el rol que hi hagi al Moodle.

Fins ara,

Mònica