Posar un enllaç a una web o a un Symbaloo

Posar un enllaç a una web o a un Symbaloo

per Lluís Gallart Benet -
Nombre de respostes: 1

Al nostre centre estem preparant Symbaloos per als diferents cicles per facilitat l'accés a diferents aplicacions i programes i ens interessaria posar els enllaços dins la intranet en el bloc de recursos educatius.

De quina manera ho podríem fer?

És possible que només siguin accessibles als usuaris registrats?

Lluís Gallart

Escola Josep Pallach

Figueres

 

 

 

 

En resposta a Lluís Gallart Benet

Re: Posar un enllaç a una web o a un Symbaloo

per ANTONI GINARD LLADO -

    Hola Lluís,

El bloc de recursos educatius a què fas referència és de tipus menú. Això vol dir que està constituït per opcions de text amb hipervincles. En canvi, un Symbaloo consisteix en imatges amb hipervincles, cosa que fa que no es pugui utilitzar el mateix tipus de bloc per a les dues coses.

Per incloure un Symbaloo has de crear un bloc nou, de tipus HTML, i introduir-hi el codi per incrustar el Symbaloo, que hauria de consistir en una etiqueta de tipus iframe. Podeu incloure varis Symbaloos en el mateix en el mateix bloc, però no el podeu combinar amb un menú, a no ser que l'introduïu en format HTML.

D'altra banda, has de tenir en compte que els Symbaloos incrustats són molt grans i no caben en una columna lateral, així que hauries d'introduir els blocs a la columna central. Això té l'inconvenient de que els Symbaloos només es veuran a la pàgina inicial.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora