No s'ha pogut trobar el directori dels documents

Re: No s'ha pogut trobar el directori dels documents

per ANTONI GINARD LLADO -
Nombre de respostes: 0

     Hola Eli,

Ens ha costat una mica trobar-ho, però ja està resolt. Per algun motiu de desconeixem, segurament per error, a la configuració del mòdul de descàrregues havíeu afegit varis espais en blanc en el nom de la carpeta a on es desen els documents. Això provocava que el mòdul busqués els documents en un lloc inexistent.

Els fitxers que hàgiu intentat pujar mentre la configuració estava malament hauran donat error. Els heu d'esborrar i tornar a pujar (de fet no han pujat, només s'ha fet una anotació a la base de dades).

Pel que fa a les notificacions, el mòdul permet notificar a una única adreça de correu l'existència de documents pendents de validar, però no informa als usuaris quan hi ha documents nous. Si voleu avisar als usuaris ho haureu de fer manualment. Ho podeu fer, per exemple, amb un missatge intern massiu o una nota al tauler.

Si voleu canviar les adreces de correu dels usuaris ho podeu fer des de Administració | Sistema i després clicar a Usuaris. A la llista d'usuaris, cada un té una icona d'edició que permet accedir a una finestra des d'on canviar la seva adreça.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora