Fòrum de dubtes-NODES (històric)

TRASPÀS DE CONTINGUTS

TRASPÀS DE CONTINGUTS

per Sònia Muñoz -
Nombre de respostes: 6

Som de l'escola Puigberenguer i fins ara tenim una pàgina web en zikula  (http://agora.xtec.cat/ceip-puigberenguer/intranet/)  i volíem saber com traspassar totes les notícies i articles que tenim en aquesta pàgina a la nova pàgina pilot en wordpress.

Anem fent historial de les noticies per promocions, i no ens agradaria que tot això es perdés en la nova pàgina.

Moltes gràcies!!!

Sònia Muñoz García

En resposta a Sònia Muñoz

Re: TRASPÀS DE CONTINGUTS

per ANTONI GINARD LLADO -

      Hola Sònia,

Tenim previst preparar una eina per exportar alguns continguts de la Intraweb als espais Nodes, però encara no està disponible i estarem algun temps a tenir-la. Ara mateix no tenim cap via per fer-ho.

Quin continguts voleu traspassar?

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: TRASPÀS DE CONTINGUTS

per JAVIER MELER GUTIERREZ -
En resposta a JAVIER MELER GUTIERREZ

Re: TRASPÀS DE CONTINGUTS

per Mireia Miró -

Hola,

A l'enllaç que vau enviar, es parla de fer una exportació amb arxius adjunts. Potser es podria fer una exportació més senzilla: Només de les notícies i sense arxius adjunts. Cap a un format compatible amb l'importador WordPress o si això els és complicat, cap algun format de text XML o CSV que ja adaptaríem nosaltres al format WordPress.

 

Moltes gràcies,

 

Mireia Miró

En resposta a Mireia Miró

Re: TRASPÀS DE CONTINGUTS

per JAVIER MELER GUTIERREZ -

Hola Mireia, 

Anem una mica desbordats però el joanjoc, un pare d'un AMPA de l'escola Puigberenger de Manresa ha trobat una solució. Requereix coneixements i una mica de feina però si teniu molts articles val la pena provar-ho:  

https://drive.google.com/file/d/0ByAn_OxcPGwvY0c1NUNicFdmMG8/view

Nosaltres no hem pogut provar gaire. Potser segons quins continguts no s'importen bé però amb una mica de "maña" pot funcionar. No importa el contingut dels articles però si els resums. Crec que a Zikula la majoria dels usuaris escriuen al camp resum i no al camp contingut, així que potser és suficient per les vostres necessitats.  

Salutacions, 
Xavi