Fòrum Àgora-MOODLE

versions

Re: versions

per Albert Pérez Monfort -
Nombre de respostes: 0
Hola,

Com a norma general tenim previst actualitzar a una versió nova quan hagi sortit la versió posterior. És a dir, no actualitzarem des de la versió 1.8.x a la 1.9.x fins que no hagi sortit la versió 2.0. Això és així per diverses raons:

- Els canvis de versió poden implicar errors que causen nombroses molestis als centres.
- Cada actualització, encara que només hagi canviat la darrera xifra, implica un munt de proves i una inversió de temps considerable.
- Canvia massa sovint de versió pot implicar que el professorat es trobi amb novetats que els poden ser poc entenedores i dificultar la feina. Penseu que els Moodle d'Àgora els usen molts centres i milers de professors i no tothom té mateixa facilitat per adaptar-se als canvis. A més, no tothom ha tingut la possibilitat de fer un curs de formació amb la versió 1.9.

No obstant, tenint en compte l'època del curs en la que ens trobem, ens hem plantejat començar a fer proves de canvi de versió i no descartem fer-ho, ja que entenem que l'època de vacances escolars és la millor per fer una actualització com aquesta. De tota manera no podem assegurar res, ja que tot dependrà del resultat d'aquestes proves i de les incidències que durant aquest temps poguem tenir i que sempre ens fan anar de corcoll.

Cordialment,

Albert Pérez Monfort