Mòdul de reserves

Mòdul de reserves

per SEBASTIAN CUADRAS JAUME -
Nombre de respostes: 3

Ens trobem que l'aspecte d'aquest mòdul és diferent segons de quines espai a reservar es tracta. Una versió, que és la bona, la del curs passat és la que permet veure l'horari setmanal en format vertical i que indica les hores lliures en un color diferent de les hores ocupades:

http://agora.xtec.cat/iesmanolohugue/intranet/index.php?module=Reserves&type=user&func=assigna&sid=7

 

i una altra visió, en la qual l'horari apareix horitzontal i no es veuen els forats disponibles:

 

http://agora.xtec.cat/iesmanolohugue/intranet/index.php?module=Reserves&type=user&func=assigna&sid=5&mensual=0

 

Aniria bé que tot funcionés com altres anys, d'altra manera el mòdul perd bona part de la seva utilitat que és consultar de manera ràpida la disponibilitat d'una aula.

 

Gràcies!!

En resposta a SEBASTIAN CUADRAS JAUME

Re: Mòdul de reserves

per ANTONI GINARD LLADO -

       Hola Sebastià,

Els dos enllaços que ens has posat corresponen, en un cas, a un espai amb un marc horari associat i, en l'altre, a un espai sense marc horari.

Ara mateix no tenim a mà cap Intraweb 2.x per verificar-ho, però crec que el comportament sempre ha estat com és ara. Quan no hi ha associat cap marc horari el concepte de "forat" desapareix, ja que hi podria haver 5 minuts entre el final d'una reserva i l'inici de la següent i seria tan "forat" com si hi hagués 5 hores, per exemple.

Quan no hi ha marc horari, les reserves es poden fer amb total llibertat en franges de 5 minuts. Per tant, no es poden definir caixes buides, com a mínim de la mateixa manera que quan hi ha un marc horari.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: Mòdul de reserves

per SEBASTIAN CUADRAS JAUME -

Si, ara ho veig.La qüestió és que els espais ja estan definits des de fa anys i l'any passat anaven tots els espais igual , en cap moment hem canviat cap opció. De fet veig que no es pot assignar un marc horari a un espai un cop creat,no? Vol dir  que la única opció ara és eliminar un espai i tornar-lo a crear amb el marc horari activat? Si ens ho poguéssim estalviar estaríem molt agraïts!!!!

En resposta a SEBASTIAN CUADRAS JAUME

Re: Mòdul de reserves

per ANTONI GINARD LLADO -

       Hola Sebastià,

Ja poc hem tingut una altra consulta com aquesta. En aquell cas vàrem forçar l'assignació de marcs horaris i va funcionar. Hem fet el mateix a la vostra Intraweb, als espais Informàtica (Aula - V1) i Info-ofimàtica (Aula 21).

Hem vist que alguna reserva preferent no apareix, així que us recomanem que reviseu les reserves i torneu a afegir les que faltin. Si us trobeu amb cap problema podem desfer el canvi.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora