Problema amb l'edició de qualificacions

Problema amb l'edició de qualificacions

per Baltasar Salva Siquier -
Nombre de respostes: 3

Hola,

ens trobem amb un problema a l'hora d'editar les qualificacions dels alumnes. Si en un determinat curs anem al qualificador ens trobem amb una cosa semblant al de la imatge 1.

Imatge 1. Sense edicio.

El problema ve quan premem "Activa edició" que és la manera més fàcil i ràpida d'introduir qualificacions en tasques no automàtiques. Aleshores l'aspecte de la pantalla és el següent:

Imatge 2. Edició activada

Com veieu la columna amb els noms i les columnes amb les qualificacions es desquadren absolutament. Si el curs té, com el de l'exemple, prop de 90 alumnes en quan baixem una mica costa molt d'introduir-hi dades.

Tinc la impressió que aquest desquadrament es produeix a tots els cursos del nostre Moodle (INS La Llauna - Badalona) però en alguns casos es tracta d'uns pocs píxels i, per tant, si la llista no és molt llarga no s'arriba a notar. He navegat per la configuració, però no en se prou per ni tan sols determinar si el problema és nostre o és de la nova actualització.

Moltes gràcies,

Baltasar Salvà

En resposta a Baltasar Salva Siquier

Re: Problema amb l'edició de qualificacions

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Baltasar,

prenem nota de l'error (que afecta a tots els Moodle) i mirarem de solucionar-ho de cara a la propera pujada. De moment, si això és un problema pel professorat, és pot solucionar desactivant el paràmetre "Columna dels estudiants estàtica grade_report_fixedstudents" dins d'Administració del lloc | Qualificacions | Paràmetres de l'informe | Qualificador. Això, sí tingues en compte que desactivant aquesta opció la columna de l'alumnat no quedarà fixe a la banda esquerra.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Problema amb l'edició de qualificacions

per Baltasar Salva Siquier -
En resposta a Baltasar Salva Siquier

Re: Problema amb l'edició de qualificacions

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -

Hola Baltasar!

Després de la pujada que s'ha fet aquest migdia aquesta incidència ha quedat resolta i, per tant, com podràs veure en accedir al qualificador i activar l'edició, ara ja queden alineades les llistes que permeten avaluar.

Una abraçada i gràcies per l'avís,

Sara