Fòrum Àgora-MOODLE

estadístiques

estadístiques

by Yolanda Cabré Sans -
Number of replies: 2

Hola,

necessitaríem extreure informació sobre l'ús per part de l'alumnat de la plataforma Moodle i ens hem posat a la pestanya estadístiques però només ens deixa extreure estadístiques de les 1/2/3/4 darreres setmanes... podríem extreure estadístiques de tot un curs escolar? o encara que fos per mesos, però no només del darrer mes? Des de la pestanya dels regsitres podem accedir a tots els registres dia per dia, però això és poc pràctic... hi ha alguna manera??? gràcies!

In reply to Yolanda Cabré Sans

Re: estadístiques

by Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo!
Tal i com has enviat a un altre fil d'aquest mateix fòrum, una forma d'aconseguir això, de moment, és incorporar un bloc HTML que incorpori el codi del Google Analytics. A més, fins i tot podeu aprofitar per incorporar el cercador Google (tal i com explicar el Luis a aquest fil del fòrum).
Bezos, abrasos i gràcies!
Sara
In reply to Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: estadístiques

by Yolanda Cabré Sans -
sí i no... si algun dia aconsegueixo arreglar-ho les estadístiques del google analytics seran una solució... però les dades d'ús fins a aquella data (em sembla que el Google analytics nomé scomença a treballar  a partir de la data en que s'activa el codi), són recuperables d'alguna manera pràctica? Gràcies...