Fòrum de dubtes-NODES (històric)

NOTÍCIA A LA PÀGINA PRINCIPAL FIXA i EN LLOC DETERMINAT

NOTÍCIA A LA PÀGINA PRINCIPAL FIXA i EN LLOC DETERMINAT

per JORDI PEDROLA ESCRIBA -
Nombre de respostes: 1

Hi ha alguna manera que una entrada (notícia) estigui sempre fixa -això ja he vist que sí, prement l'opció "fixat"- i en la mateixa posició? M'interessa que una entrada que és atemporal i d'un format determinat estigui sempre en un espai de 2/3, però veig que es mou si l'actualitzes.

 

Gràcies!

En resposta a JORDI PEDROLA ESCRIBA

Re: NOTÍCIA A LA PÀGINA PRINCIPAL FIXA i EN LLOC DETERMINAT

per Xavier Meler -

Hola Jordi, 

Per fixar els articles i que quedin a les primeres files, has de marcar la casella "Fixa a la pàgina principal". Entre articles fixes, es col·loquen ordenats, el més nou al davant. Però es pot canviar les dates de publicació dels articles, de manera que els pots ordenar com vulguis.

El cas més laboriós és si vols que el primer article sigui variable i el segon sigui fixe. En aquest cas, toca anar fixant el primer article  i "desfixant-lo" quan vulguis ficar un altre. 

El sistema, sobretot en aquest últim cas, pot semblar una mica rudimentari. Però és un sistema molt simple, fàcil d'entendre i flexible, i no requereix de cap plugin adicional.

Es preferible tenir que fer algunes accions manuals a complicar en excés el sistema amb plugins i més plugins. Si el propi Wordpress permet fer algo i un plugin no aporta una millora important mantenint la facilitat d'ús, no l'incorporem.

Salutacions,
Xavi