Error total a la intranet...

Error total a la intranet...

per Pedro López -
Nombre de respostes: 2

No sé què ha pogut passar però just acabo de retocar un permís per fer invisible als no registrats un nou bloc a la pàgina d'inici quan s'ha desconfigurat tot. Recordo que després de l'actualització d'aquest estiu li va passar exactament el mateix per culpa d'un bloc que existia en la versió anterior i que era el culpable de l'error però ara el nou bloc estava funcionant bé i només havia creat el permís que també estava funcionant bé però al retocar-lo per fer una prova pues... plof!!! 

No sé, necessitaria que m'ho miréssiu urgentment pues la intranet  ha quedat totalment inservible. El nou bloc en concret s'anomena "Fotos i vídeos de les activitats" amb ID 107 i el permís creat era per a ocultar aquest bloc als no registrats. Al fer la prova que ha provocat l'error havia canviat al permís aquesta ID per la de la pàgina que es mostrava dins del contenidor i que tenia ID 49.

http://agora.xtec.cat/iespaucasals-badalona/intranet/

Moltes gràcies

Pedro López

 

En resposta a Pedro López

Re: Error total a la intranet...

per ANTONI GINARD LLADO -

        Hola Pedro,

Hem vist que la versió del mòdul Content, actualitzada a finals d'agost, no es comporta correctament quan s'utilitzen permisos per bloquejar l'accés als blocs. Per tal de que torneu a tenir la Intraweb operativa hem desactivat el bloc, però el problema de fons encara no està resolt.

Durant les properes setmanes farem una actualització del codi d'Àgora que ho resoldrà. A partir de llavors, podreu tornar a activar el bloc i obtindreu el comportament esperat.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora