Intervencions alumnes als fòrums

Intervencions alumnes als fòrums

per ISABEL FERNANDEZ LOPEZ -
Nombre de respostes: 2

Hola Sara:

És necessari que un alumne faci una primera intervenció en un fòrum nou per tal de poder veure totes intervencions dels companys?

Quan utilitzava els fòrums al moodle, els alumnes podien veure els comentaris dels companys simplement entrant. Ara, no sé si tinc activada alguna cosa que no em convé, necessiten fer una primera intervenció, llavors poden veure tots els altres comentaris. Això fa que sempre que obri un nou fòrum, em trobi molts missatges nous que són simplement un "hola" o un signe de puntuació (que posen ells per poder les altres intervencions i poder saber per on va la discussió), un per cada alumne que vol intervenir, i alguns ja ni es molesten a fer-ho...

Les meves aules són les de clàssiques, per si vols donar un cop d'ull:

http://agora.xtec.cat/iescanplanas/moodle/course/view.php?id=841

Moltes gràcies!!!

En resposta a ISABEL FERNANDEZ LOPEZ

Re: Intervencions alumnes als fòrums

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo Isabel!
Doncs segurament es deu tractar d'algun problema amb la configuració del mòdul. Et recomano que li facis una ullada a l'ajuda contextual que apareix al costat de tots els paràmetres que permeten configurar l'activitat de tipus fòrum per veure si així descobreixes on està el problema. He accedit al vostre espai Moodle però no he trobat cap curs amb els problemes que comentaves al fòrum (he mirat un curs de llatí i un altre de grec). Si ens dius un dels cursos en el que et trobes aquest problema podem intentar fer una ullada.
Bezos, abrasos i sort!
Sara
En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Intervencions alumnes als fòrums

per ISABEL FERNANDEZ LOPEZ -

Crec que ja està solucionat. No tenia activitat el tipus de fòrum que jo volia. La veritat és que l'explicació de l'ajuda contextual no és molt aclaridora, però bé...assaig-error...i he arribat a on volia.

Moltes gràcies i fins la propera!