Primer pas.

Re: Primer pas.

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Nombre de respostes: 0
Holooo Josep Lluís!

Avui he pogut entrar, per primer cop com admin istrador, al Moodle del meu centre.
Quina bona notícia!

El primer que fa (envio imatge adjunta) és la pregunta de l' actualització de la base de dades.... de fet ARA, els alumnes entren al Moodle (a phobos) mitjançant la Intranet del centre. Voldria saber quins efectes hi haurà un cop feta l' actualització sol·licitada.

Ja hem actualitzat la versió del Moodle. Es tracta d'un procés que normalment ja executem en el moment que us activem el servei però en el teu cas ens vam descuidar de fer-ho (per estalviar-vos precisament que el primer que us trobeu en accedir al Moodle d'Àgora per primer cop sigui això). Es tracta simplement de la darrera actualització en la versió del Moodle (que vam fer fa uns mesos). Per tant, quan accediu ara amb l'usuari/ària administrador/a veureu que ja no apareix aquest missatge d'actualització de Moodle.

Caldrà entrar a Moodle directament sense passar per la Intranet?.
La configuració per defecte dels centres que teniu habilitat el Moodle i la Intranet és que tots dos treballin inicialment amb bases de dades separades. Per tant, tal i com està ara no fa falta passar per la Intranet per accedir al Moodle, tot i que podeu modificar aquesta forma d'accedir per a cada usuari/ària des del mòdul iw_moodle.

Bezos i abrasos,

Sara