importació exportació massiva

importació exportació massiva

per Xavier Marsal Molero -
Nombre de respostes: 7

Bon dia,

Vull actualitzar tots els usuaris automàticament, però no trobo l'opció d'importació exportació massiva (necessito primer exportar per comparar dades i recuperar mails i després importar massivament).

GràciesXavi

 

En resposta a Xavier Marsal Molero

Re: importació exportació massiva

per Xavier Marsal Molero -

Hola,

Ja l'he trobat! Al desplegable de Crea un usuari! Estava apuradet!

Xavi

En resposta a Xavier Marsal Molero

Re: importació exportació massiva

per Xavier Marsal Molero -

No puc posar nom i cognoms als usuaris???!!!

No puc exportar-los tampoc???!!!

M'explico. En començar cada curs des de fa uns anys esborro i torno a crear tots els usuaris alumne.

Per fer-ho, exporto els usuaris i comparo el nom i dos cognoms amb la llista d'usuaris que faré nova. M'és més fàcil i net fer-ho així que canviar-los de grup un a un. Em vaig fer un programa per generar noms d'usuari i totes les dades necessàries pel fitxer csv, entre elles nom i cognoms i la codificació dels grups als quals havia de pertànyer (sort que això no se us ha acudit de treure-ho!) Així, per aquells alumnes que es repeteixen d'un curs al següent puc recuperar la seva informació del correu electrònic i afegir-la en el nou usuari. Sense noms només puc comparar noms de users, però n'hi ha molts de repetits que vaig ordenant afegint 1,2 ... al nom d'usuari, però d'un curs a l'altre pot variar, ja que els ordeno per cursos de gran a petit. Així que comparar users no m'assegura comparar alumnes.

Pel que respecta al cas d'importar, com ho hem de fer, demanar als alumnes que editin el seu nom? Trobava més útil editar-lo nosaltres per tenir-los identificats correctament (ells no sempre ho faran bé).

No es pot activar una funcionalitat per poder exportar i importar també els noms i cognoms? Podrien ser camps no obligatoris. Potser aquest canvi serveix per millorar quelcom, però crec que ha fet retrocedir possibilitats de la Intranet (espero no molestar ningú). El mateix pel cercador de documents.

Salutacions

Xavi

 

Xavi

En resposta a Xavier Marsal Molero

Re: importació exportació massiva

per Pedro López -

M'afegeixo a aquesta demanda. Fa dies vaig fer també una consulta en aquest fòrum sobre el mateix tema i la resposta em va desanimar, amb la nova intranet no es pot fer la importació massiva dels noms i els cognoms sinó que després de crear els usuaris s'han d'editar un per un per a completar la informació amb el nom i el cognom. Jo crec que no es poden deixar aquestes dades per a que les acabin de completar els propis alumnes perquè igualment s'haurien de supervisar, no tots ho faran i els que ho facin potser ho faran amb errades i històries rares... En fi, no sé, estava molt bé com estava.

Pedro López
Inst. Pau Casals
http://agora.xtec.cat/iespaucasals-badalona/intranet/

En resposta a Pedro López

Re: importació exportació massiva

per ANTONI GINARD LLADO -

     Hola Xavi i Pedro,

A la versió anterior, la importació d'usuaris era una funcionalitat pròpia de la Intraweb i la manteníem nosaltres. En aquesta versió, el Zikula ha incorporat una eina d'importació d'usuaris i, per això, no hem mantingut la funcionalitat en el nostre mòdul. La importació és una operació complexa i això ens ha permès simplificar el mòdul, cosa que ens interessava molt.

Valorarem la possibilitat de recuperar la importació massiva en el nostre mòdul, amb els noms i els cognoms, però ara mateix no us podem assegurar res.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

En resposta a Xavier Marsal Molero

Re: importació exportació massiva

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Xavier,

efectivament no pots importar noms i cognoms al CSV però sí que pots exportar les dades actuals de la Intraweb tal com es mostra a la imatge:

 

seleccio_340.png?w=700&tok=c7c71f

 

L'eina d'importació d'usuaris ha canviat sensiblement. El Zikula 1.3 incorpora una funcionalitat nova d'importació d'usuaris, raó per la qual s'ha eliminat aquesta opció del mòdul IWusers. Aquesta eina d'importació no és tan avançada però, en contraposició, és més senzilla d'utilitzar.

Fins ara,

Mònica